HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sonunda geliyor! iPhone SE 2 gerçek olmaya çok yakın!

Apple, pek tutulan akıllı telefonu iPhone SE'nin yeni modeli iPhone SE 2 için ilk adımı attı. Apple, iPhone SE 2’yi Avrasya Ekonomi Komisyonu’na tescil ettirdi.

Sonunda geliyor! iPhone SE 2 gerçek olmaya çok yakın!

Apple iPhone SE 2'nin çıkış tarihini yakında açıklayabilir... Bu iddianın kaynağı ise Apple'ın İOS telefonlarını tescil ettirmek için başvurduğu Avrasya Ekonomi Komisyonu. Komisyonun veritabanını inceleyen Apple meraklıları, Apple'ın iPhone SE 2 için tescil başvurusunda bulunduğunu ortaya çıkarttı.

iphoneeee

RENGARENK İPHONE SE 2 GELİYOR

Yapılan tescil başvurusunda 11 farklı model görünüyor. Bu modellerin 10 tanesinin iPhone SE 2'ye, geriye kalan bir modelin geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan altın renkli iPhone X modeli iPhone X Gold'a ait olduğu düşünülüyor. 10 farklı iPhone SE 2 modeli olmasının arkasında Apple'ın iPhone SE 2'yi renklendirme isteği var. Buna göre Apple iPhone SE 2'yi tıpkı iPhone 5C modelinde yaptığı gibi farklı renk seçenekleri ile sunacak. Tescil başvurusunun asıl dikkat çeken yanı ise iPhone SE 2'nin çıkış tarihi hakkında verilen ipucu.

APPLE İPHONE SE 2’Yİ HAZİRAN'DA TANITABİLİR

Apple’ın Avrasya Ekonomi Komisyonu’na tescil başvurusu yaptığı ürünler en geç 1-2 ay içerisinde tanıtılıyor. Yani iPhone SE 2 Apple'ın Haziran ayında düzenleyeceği WWDC 2018 etkinliğinde karşımıza çıkabilir. Hadi hayırlısı diyelim.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler