HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kediye eziyete sosyal medyada büyük tepki

Sosyal medyada Sude A. adlı kullanıcı, gözleri oyulmuş bir kedi fotoğrafının üzerine 'En sevdiğim' yazarak paylaşımda bulundu. Sude A.'nın bu paylaşımı büyük tepki topladı. Sude A. bir süre sonra sosyal medya hesaplarını kapatırken, hayvanseverler ise cezalandırılmasını istedi. Tepkinin büyümesi üzerine Sude A. "Üzgünüm" diye açıklama yaptı.

Kediye eziyete sosyal medyada büyük tepki

Sakarya'da yaşayan Sude A. adlı genç kız, sosyal medya hesabından gözleri oyulmuş bir kedi fotoğrafı paylaşarak, üzerine de 'En sevdiğim' yazdı. Sude A., yoğun tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

"CEZASIZ KALMASIN"

Sosyal medya hesaplarında Sakarya'nın merkez Adapazarı İlçesi'nde yaşadığını yazan Sude A., gözleri oyulmuş bir kedi fotoğrafının üzerine 'En sevdiğim' yazarak paylaşımda bulundu. Paylaşımı görenler, mesajlar atarak tepkilerini dile getirdi. Sude A.'nın ise dalga geçerek cevap vermesi ,hayvanseverleri daha da sinirlendirdi. Sude A. bir süre sonra sosyal medya hesaplarını kapatırken, hayvanseverler ise cezalandırılmasını istedi.

"ÜZGÜNÜM"

Tepkinin büyümesi sonrası Sude A., kediyi yolda görerek fotoğrafını çektiğini belirterek, "Köyde kardeşim ile birlikte kuzenlerimin yanına giderken yolun ortasında bir kedi gördük ve yanına gittiğimizde hafifçe başını kaldırdım. Ölmüş olduğunu gördüm ve gerçekten çok üzüldüm. O anda fotoğrafını çektim ve hesapta paylaştım. Hayvanların bu hale gelmesi gerçekten üzüntü vericiydi. Bir kişi bana "Niye zarar veriyorsun yazdı". Benim böyle bir şeyi yapmış olacağımı düşünmesi bile beni rahatsız etti. Çünkü ben köyde olsun, evimde olsun hayvanlarla iç içeyim. Hayvanları gerçekten seviyorum. O kişinin yazdığı şeylere, o kişiye tepki göstererek sinirle yazmamam gereken şeyler yazdım. Bulunduğum durumdan dolayı çok üzgünüm. Ben hiçbir hayvana asla zarar vermem" dedi.


En Çok Aranan Haberler