HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medyadaki tepkilere Hande Fırat'tan yanıt!

Dün akşam CNN Türk canlı yayınına katılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hakan Çelik, Murat Çelik ve Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Program sosyal medyada günün konusu olurken Hande Fırat'tan açıklama geldi.

Gazeteci Hande Fırat dün akşam CNN Türk canlı yayınında Muharrem İnce’ye sorular yöneltti. İnce ise verdiği cevaplarla adeta gazetecileri terletti.

Birçok sosyal medya kullanıcısı paylaşımlarında gazeteci Hande Fırat'ın tavırlarına dikkat çekti. Bu durum üzerine Hande Fırat Instagram hesabından canlı yayındaki fotoğrafını paylaşarak “Merak edenlere gelsin. Botoks yok” dedi. İşte o paylaşım:

botoks

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta CNN Türk'e Hande Fırat'ın sunduğu programa telefonla bağlanmış, "Amerikalılar beni aradı, Türkiye'nin Fetullah Gülen'i usulüne uygun istemediğini söyledi" demişti. Bu konuşma sırasında İnce ve Hande Fırat arasında kısa süreli bir gerilim de yaşanmıştı. Dün akşamki programda soru soran gazeteciler arasında yer alan Hande Fırat'ın, İnce karşısında gergin olduğu dikkat çekti. Sosyal medyada, Hande Fırat’ın tavrına tepki geldi. Birçok Twitter kullanıcısı tweetlerinde gazeteci Hande Fırat’ın tavırlarına dikkat çekti.

hande

İşte o tweetlerden bazıları:

hande fırat 2

hande fırat 3

FİRAT


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler