KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Spiral taktırdı yüzü tanınmaz hale geldi

    Colorado'lu güzellik uzmanı Carly Humbert'ın, yüzü spiral taktırdıktan sonra tanınmayacak hale geldi. Spiralin yüzünde akne oluşturması nedeniyle bunalıma giren genç kadın, korkunç deneyimlerini Youtube kanalında anlattı.

    Spiral takıldıktan sonra yüzünde ağrılı kırmızı sivilceler oluşan Humbert, spiralin yaklaşık 1 sene sonra çıkartılabildiğini çıkartıldıktan sonra bir dizi tedavi süreci yaşadığını belirtti.

    8

    Hormonları dengelemek için ağır tedavi sürecinden geçtiğini belirten Carly Humbert ilk etapta tedavilerin yanıt vermediğini ve kendisinin daha da bunalıma sürüklendiğini söyledi.

    1

    Spiral çıkarıldıktan sonra bile cilt sorunlarının devam ettiğini belirten Humbert, artık o kötü günlerin geride kaldığını, eski görüntüsüne kavuştuğunu kadınları uyarmak için hikayesini paylaşmak istediğini belirtiyor.

    2

    Profesyonel bir Youtube kullanıcısı olan Carly Humbert kanalında makyaj ve güzellik hakkında bilgiler verdiğini cildinde sivilcelenme olduğu zaman günlerce ağladığını ve bunalıma girdiğini söyledi.

    3

    4

    5

    6

    Humbert eski görüntüsüne kavuştu

    7

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler