HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Stajyer olabilmek için soyundular

Çek Cumhuriyeti'nde (Çekya) bir nükleer santral, stajyer belirlemek için güzellik yarışması düzenledi. Yeni mezun 10 güzel İki haftalık ‘prestijli' stajyerlik ödülünün vaat edildiği yarışmaya katıldı. Güzeller, santraldeki bölümlerde bikinili poz verdi Stajyer adaylarının bikinili pozlarını çeken firma, tepkiler üzerine yarışmayı iptal etti.

Stajyer olabilmek için soyundular

Çek Cumhuriyeti'nde bir nükleer santral, kazanana 2 haftalık stajyerlik ödülünün verildiği bikinili güzellik yarışması düzenledi.

İki haftalık ‘prestijli' stajyerlik ödülünün vaat edildiği yarışmaya katılan yeni mezun 10 güzel, santraldeki bölümlerde bikinili poz verdi.

Firma daha sonra gelen tepkiler üzerine özür diledi. Staj için düzenlenen güzellik yarışması için fotoğraflar Facebook'ta paylaşıldı ve kullanıcılardan birinci olmasını istedikleri kişiye oy vermeleri istendi. İnsan hakları avukatı ve eşit fırsatlar danışmanı Petra Havlikova, Çekyalı aktualne.cz'ye yaptığı açıklamada "Yarışma tamamen etik dışı. 2017 yılındayız ve bir insanın iyi görünüşü nedeniyle mesleki bir avantaj kazanmasını inanılmaz buluyorum" ifadelerini kullandı. Firma gelen tepkiler üzerinde güzellik yarışması nedeniyle özür diledi.


En Çok Aranan Haberler