Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Stresle başa çıkma yolları

    Günümüzün yoğun çalışma şartlarına ayak uydurmaya çalışırken yaşadığımız stres bazen üst boyutlara çıkabilir ve hayatı çekilmez kılabilir. Bu sebeple, ne olursa olsun ertelememeli ve kendinize birazcık zamanı çok görmemelisiniz. Günlük koşturmacadan uzak, kendinizle baş başa kalabileceğiniz ve sakinleştirici bir ortam size gerginlikten uzaklaşıp mutluluğu yakalamanın formülünü sunacaktır.

    The Body Shop’un spa serisi ile evde tam konfor rahatlığı yakalayabilirsiniz

    Müziğin gücünü hafife almayın

    Müziğin ruh haliniz üzerindeki olumlu etkilerini hiç keşfettiniz mi? En çok sevdiğiniz rahatlatıcı şarkıların bir listesini yapın ve kendinizi gergin hissettiğiniz anlarda çalma tuşuna basın. Müzik, dinlemeye başladığınız anda vücuttaki kas gerilimini ve kanındaki stres hormonlarının düzeyini düşürmeye yardımcıdır.

    1

    Masaj ile gerginliğini hafifletebilirsin

    Aşırı strese maruz kalan vücudunuz fazla dayanamaz ve uyarı sinyallerini verir. Böyle anlarda kendinizi çok bitkin ve gergin hissedersiniz. Rahatlatıcı bir masaj üzerinizdeki bütün gerginliği alır ve mutlu hissetmenizi sağlar. Bunu nasıl başarabilirim diye sorarsanız yanıtı çok basit: evde uygulanabilen spa bakımımıza masajı da eklemek. Spa of the World™ Thai Lemongrass Masaj Yağı kullanarak vücudunuzu, zihninizi ve ruhunuzu yenileyin ve stresten uzaklaşın.

    2

    Spa serisini keşfetmek için tıklayın

    Dışarı çık hayat sokakta

    Açık havada yürüyüş, sahilde veya ormanda, her nerede olursa olsun psikolojinize iyi gelecek. Siz de ne zaman stresli olursanız harekete geçin ve ayakkabılarınızı giyip kendinizi dışarı atın. Temiz havanın doğal sakinleştirici özelliğinden yararlanın.

    Uykunu mümkün olduğu kadar almaya çalış

    Vücudunuz geç yatıp erken kalmaya bir süre sonra tepki göstermeye başlar ve kendinizi eskisinden daha halsiz ve gergin hissedersiniz. Erken yatabilirseniz veya gün içinde biraz kestirebilirseniz uykunuzu almış olmanın verdiği enerjiyle daha kaliteli ve aktif bir yaşam sürmüş olacaksınız. Keyifli bir uyku için çözüm lavantanın rahatlatıcı etkisinden yararlanmak olabilir. Baş ağrısına, uykusuzluğa ve gerginliğe iyi gelen bu bitki eski çağlardan beri tedavi amaçlı kullanılmaktadır. Bu amaçla ürettiğimiz Spa of the World™ French Lavander Masaj Yağı'nı nabız bölgelerine sürerek kullanın ve sakinleşip bebekler gibi mışıl mışıl uyuyun.

    3

    Spa serisini keşfetmek için tıklayın

    Banyo ile rahatlamanın keyfini çıkar

    Olumsuz duyguları üstünüzden atmaya yardımcı bir diğer şey de sudur. Suya girince bütün kötü enerjinizin suyla birlikte akıp gitmesi ve dış dünyadan uzaklaştığınızı hissetmeniz suyun ne kadar önemli, ne kadar mucizevi bir etkiye sahip olduğunu kanıtlar.Bu su terapisine bir de mum ve hafif müzik eşliğinde devam ederseniz kendi spa deneyiminizi kendi evinizde yaşamış oldunuz bile. Önce peeling uygulamasıyla cildinizi ölü deriden arındırın ve böylece cildiniz daha pürüzsüz ve canlı görünsün. Bunun için Spa of the World™ African Xmenia Peeling'i ince bir tabaka halinde sürün ve dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın. Sonra da Spa of the World™Himalayan Charcoal Vücut Maskesi'ni uygulayın. Bu işlemi de tamamlayınca akan suyun altına beş ölçü Spa of the World™ Banyo Sütü'nü ekleyip küvete girin ve cildinizi de zihninizi de rahatlatın.

    Spa serisini keşfetmek için tıklayın

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler