KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Su faturasının neredeyse yarı yarıya gelmesini sağlayan 6 yöntem

    Bilinçsiz şekilde su kullanımı, küresel ısınma, doğal kaynakların bir bir kuruması derken su faturası da şişti ve her seferinde daha yüksek fatura ödediniz. Uygulayacağınız bu yöntemle su faturasını yarıya düşürebilir, hatta artan parayla birikim yapmaya başlayabilirsiniz b

    Öncelikle bilinçsiz şekilde su tüketimine son verelim. Hem doğayı koruyalım hem de faturamızı yarıya indirerek tasarruf yapalım.

    Yeni bir eve taşınıyor ya da yuvalet veya banyo tadilatı yapmak istiyorsanız kesinlikle tasarruflu batarya ve klozetleri tercih edin. Fotoselli bataryalar su faturasında yüzde 80 tasarruf sağlıyor.

    tasarrud

    Hortumda tazyikli su akışını engellemek için 'debi' adı verilen kontrol aracını takın. Bu şekilde tazyikli su akışını engelleyerek su akışını kontrola altına almış olacaksınız. Bu tasarrufla artı yüzde 20 kazanç sağlayacaksınız.

    bahxe

    Tuvalette kullanılan rezervuarınızın su akıtıp akıtmadığını kontrol edin. Bu akıtmayı engellemek yüzde 20 tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda rezervuarın içine dolan su miktarını da azaltmak mümkün. Rezervuarın içine içi hava dolu pet şişe atın. Böylelikle bu kabın içerisine daha az su dolacak ve daha çok tasarruf etmiş olacaksınız.

    rezer

    Çamaşır ve bulaşık makinelerini tam olarak dolmadan çalıştırmayın. Makine dolsa bile korkmayın, aynı oranda kullanılan su kullanılsa da temizlik açısından bir şey değişmeyecek.

    cam

    Özellikle yaz günlerinde sıkça duş almamız faturaya bir hayli fazla yansıyor. Bunun için mümkünse başınızı sabunlarken suyu kapatın. Bu yöntemle suyun boşa akmasını önlemiş olacaksınız.

    dus

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler