SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper lig puan durumu: Fenerbahçe Galatasaray maçı sonrası Süper Lig'de son durum

Süper Lig'de haftanın en kritik maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. İki taraf iiçn de şampiyonluk yarışı için çok önemli olan maçtan gol sesi çıktı. Peki Fenerbahçe Galatasaray maçı beraber bitince Süper Lig'de son durum nasıl şekillendi? İşte 18 Mart Süper Lig Puan durumu...

Süper Lig'de son yılların en çekişmeli şampiyonluk yarışında Fenerbahçe Galatasaray maçı çok kritik bir anda oynandı. Fenerbahçe'nin mutlak 3 puana ihtiyacı varken Galatasaray'ın puan farkını koruyabilmesi için kazanması gerekiyordu. Fenerbahçe Galatasarat maç sonucu Süper Lig puan durumunu nasıl etkileyecek merak ediliyordu.

GALATASARAY HER HALÜKARDA LİDER

Maç öncesi en yakın rakipleri Beşiktaş ve Başakşehir'in 3 puan önünde olan Galatasaray maçtan 1 puan alarak haftayı lider olarak kapatmayı garantiledi. Fenerbahçe ise puan farkını kapatamadı ve akşamki sonuca göre 2. ile arasındaki puan farkı açılabilir.

BERABERLİK KİME YARADI KİME YARAMADI?

Golsüz biten Fenerbahçe Galatasaray maçı sonrası iki takımında ligdeki yerleri değişmedi. Galatasaray liderliğini sürdürdü. Ancak bu akşam Başakşehir Beşiktaş maçında kim galip gelirse Galatasaray ile puan farkını 1'e indirecek. Bu nedenle Galatasaray için en avantajlı sonuç Başakşehir Beşiktaş maçının da berabere bitmesi olur. Bu Fenerbahçe için de iyi olur böylece sarı lacivertliler için de puan farkı en azından değişmez.

18 MART SÜPER LİG PUAN DURUMU

![](http://sporadmin.mynet.com/images/super lig puan durumu 18 mart.JPG)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler