MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor tarihinin en büyük ödülünü Acun Ilıcalı açıkladı 'Kazanan takım İstanbul'a gidiyor'

Survivor 2018'de yarışmacılara şimdiye kadar görülmemiş bir ödül verilecek. Survivor tarihinin en büyük ödülünü Acun Ilıcalı, Survivor eleme konseyinde açıkladı. Kazanan takımı İstanbul'a götüreceğini söyleyen Ilıcalı, o anların videosunu ise tv yayınından önce Instagram hesabından yayınladı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Survivor tarihinin en büyük ödülünü vereceğini açıklamıştı. Bu akşam yayınlanacak Survivor yeni bölümde açıklanması beklenen ödülü Ilıcalı Instagram hesabından açıkladı.

Survivor tarihinin en büyük ödülü belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kazanan takımı İstanbul’a götüreceğini söyledi. Survivor yarışmacıları ödülün Türkiye’ye gidiş olduğunu duyunca çok sevindiler.

Ilıcalı, “Bu sürpriz, bence tarihi bir sürpriz. Bu sene size Survivor tarihinin en büyük ödülünü vereceğiz. Kazanan takım ne kazancak açıklıyorum. İstanbul’a gidecek.” diyerek ödülü açıkladı.

'HERKES İSTEDİĞİNİ YAPACAK'
Ödülle ilgili detayları açıklayan Ilıcalı, 'İstanbul'a gittiğinizde yanınızda prodüksiyon ekibinden arkadaşlar olacak. Toplam 1,5 gün kalacaksınız ve ne isterseniz onu yapabileceksiniz. İster ailenizle boğazda yemek yersiniz, isterseniz başka bir yere gidersiniz. Gün boyu dileğiniz kişilerle istediğinizi yapabilecek ve nereye isterseniz oraya gidebileceksiniz. Ancak bilgi akışı olmaması için gece bizim kontrolümüzde otelde kalacaksınız' dedi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler