KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Takma kirpik neredeyse kör edecek, bebeğini göremeyecekti

    Altı aylık hamile olan Stacey Louise Ball, takma kirpik yüzünden neredeyse kör oluyordu. Bir daha asla göremeyeceğini düşünen Stacey, ''kör olduğumu, bebeğimi göremeyeceğimi düşündüm. İlk defa gittiğim bir güzellik salonu yüzünden gözlerimi kaybediyordum'' diyerek tüm kadınları uyarıyor.

    İngiltere'de yaşayan Stacey Louise Ball evinin yakınlarındaki bir kuaför salonunda kirpik taktırıp, kaşlarını boyattı.

    1

    ''Altı aylık hamileyim. Kör olduğumu bebeğimi asla göremeyeceğimi düşündüm diyen Stacey, o an dünya başıma yıkılmış gibiydi'' diye konuşuyor.

    2

    Yaşadığı süreci The Sun gazetesine anlatan 22 yaşındaki kadın şöyle konuştu: ''Havanın sıcak olmasına bir de hamileliğim eklendiği için her zaman gittiğim güzellik merkezi yerine evimin yakınlarındaki bir kuaför salonuna gittim. 3 yıl boyunca kirpik taktırıyorum ancak böyle bir şey başıma daha önce gelmemişti. Güzellik uzmanı kirpikleri en az yarım saatte takabildi ve gözüme tutkal bulaştı tutkalı temizlerken canım çok acımış ancak temizlendikten sonra her şeyin normale döndüğünü düşünmüştüm. Sabah uyandığımda kirpikler birbirine yapışmış açamıyordum.

    3

    Gözlerim şişmeye ve kaşınmaya başlamıştı. Sağ gözüm görmüyor, sol gözüm de bulanık görüyordu. Artık kör olduğumu düşünmüştüm. Göz doktorunun acil müdahalesi sayesinde hayatım kurtuldu. Şimdi bebeğime bakacağım onu göreceğim günleri sayıyorum. Güzelleşmek uğruna yaptırdığımız birçok uygulama, bazen faciayla sonuçlanabiliyor. Kadınları bu noktada uyarmak istiyorum. Bilmediğiniz güvenmediğiniz güzellik salonlarına gitmeyin''

    5

    Olayı Facebook üzerinden fotoğraflarıyla birlikte anlatan kadın salondan şikâyetçi olacağını bildirdi. Güzellik salonundaki çalışanlar ise, kadının iddialarını reddetti.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler