HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksim'de güvenlik önlemleri

Gezi Parkı odaklı olayların 5. yılı nedeniyle park vatandaşların girişine kapatıldı - Taksim ve çevresinde bazı yollarda trafik akışına izin verilmiyor

İSTANBUL (AA) - Gezi Parkı odaklı olayların 5. yılı nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı ve Gezi Parkı çevresi bariyerle çevrilerek, vatandaşların giriş çıkışlarına izin verilmiyor.

Polis ekipleri sabah saatlerinde, Gezi Parkı odaklı olaylarının 5. yılı nedeniyle yapılabilecek olası eylemler için Taksim Cumhuriyet Anıtı ve Gezi Parkı'nın çevresinde önlem aldı.

Önlemler kapsamında Gezi Parkı ve Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresi demir bariyerle kapatılarak, vatandaşların giriş-çıkışlarına kapatıldı. Parkın içinde bulunan vatandaşlar alanın dışına çıkarıldı.

Öte yandan Gezi Parkı içerisinde bir TOMA ve bir midibüs hazır bekletiliyor.

Polis ekipleri de park ve meydan çevresinde önlem aldı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Taksim ve çevresinde bazı yolları kapattı.

Bu kapsamda Zambak Sokak-Meşelik Sokak kesişimi, Atıf Yılmaz Caddesi-Sadrı Alışık Sokak kesişimi, Balo Sokak-Turnacı Caddesi kesişimi, Yeniçarşı Caddesi-Hamalbaşı Caddesi kesişimi, Kumbaracı Yokuşu-Asmalı Mescit Caddesi kesişimi ve Tünel giriş trafiğe kapatılarak, bu yollardan İstiklal Caddesi'ne akım verilmiyor.

Mete Kavşağı, AKM önü kavşağı, Kazancı Yokuşu ve Osmanlı Sokak'tan Sıraselviler Caddesi'ne akım verilmezken, Divan Kavşağı'ndan da Mete Caddesi istikameti Tarlabaşı Bulvarı, Gümüşsuyu Caddesi ve Kazancı Yokuşu istikameti alternatif yollar olarak kullanılabilecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler