KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tarzınıza göre saç modelleri: Etkileyici, basit ve güzel saç modelleri

    Kadınların güazellik sırların önemli bir kısmı güzel bir saç modelinden geçer. Saç modelleri tarza ve zevke göre değişiklik gösterir. Bu yüzden her kadın kendine yakışan saç modelini uzun süreler arayabilir. Tarzınızı yansıtacak, yüzünüzün güzelliğini ortaya çıkartacak en güzel saç modelleri örneklerini haberimizde bulabilirsiniz. Topuz, abiye, kısa saç modelleri... Kısacası her zevke uygun saç modelleri bu listede...

    Nasıl bir saç modeli bana en uygun olur. Kadınların pek çoğu kendilerine en uyugn saç modelini bulmak için hayatları boyunca farklı saç modelleri denerler. Kıyafetlerimizde her geçen gün değişen moda aslında aynı zamanda saçlarımız üzerinde de etkili oluyor. Her geçen sene saçlarımız için farklı uygulamaların, kesimlerin ya da toplamaların moda olduğunu görüyor ve onları uygulamaya başlıyoruz. Özellikle örneğin bundan 5 sene önce tercih edilen saç modelleri bugün asla tercih edilmeyecek saç modelleri arasında görülebiliyor. Ya da zaman zaman saç modelleri için de geçmişe bir dönüş yaşanıyor ve belki ninelerimizin saçlarında gördüğümüz ve bize çok komik gelen o enteresan modelleri moda gereği biz yapmaya başlayabiliyoruz. Saç modelleri denilince topuz saç modelleri, abiye saç modelleri, düğün saç modelleri, kısa saç modelleri, örgü saç modelleri ve kolay saç modelleri hanımların en çok merak ettikleri arasında yer alıyor. Şimdi sizlerin farklı saç modelleri ihtiyaçlarınızda adeta imdadınıza koşacak alternatifleri sunuyoruz.

    Topuz Saç Modelleri

    Saç modelleri olarak topuz yapılacağı zaman önceleri en çok tercih edilen topuz saç modelleri sıkı ve gergin toplanmış modeller olurdu. Ancak son dönemde bu saç diplerine baskı uygulayan modeller yerini çok daha rahat saç modellerine bıraktı. Özellikle bu sezon ensede toplanmış ve örgülü topuz saç modelleri bir hayli revaçta. Hatta sade bir kır düğünü yapan gelinlerin bile saçlarında bu modelleri görmek mümkün. Eğer siz de rahat ve trend saç modelleri arasında kararsız kaldıysanız güçlü alternatiflerinizden bir tanesi de bu model olmalı kesinlikle.

    2017-kadinlarin-en-fazla-kullanilan-kisa-saci

    Abiye Saç Modelleri

    Bu sezon abiye saç modelleri denilince su dalgası saçlar ve mümkün mertebe salık bırakılmış modeller akıllara geliyor. O yüzden eğer şık bir davet için abiye bir saç yaptırmayı düşünüyorsanız saçlarınızı yoğun bukleler ile toplattırmak yerine hafif dalgalı, salık ya da yarı toplanmış şekilde yaptırabilirsiniz. Tabii, bu sezon saçlarda farklı ve taşlı tokalar kullanmak da bir hayli moda. Saçlarınız ne kadar salaş olursa olsun bu tokalarla çok daha şık bir hale getirmeniz mümkün.

    Kısa Saç Modelleri

    2017-kadinlarin-en-fazla-kullanilan-kisa-saci

    Saç modelleri konusunda hanımların en çok zorlandığı konular hiç şüphe yok ki kısa saç modelleri oluyor. Ancak özellikle son yıllarda kısa saçlar konusunda da oldukça farklı, şık ve kullanışlı alternatiflr çıktı. Bu sayede kadınlar da kısa saç kullanmak isterlerken tek düze olma riskinden kurtulmuş oldular. Saçların daima çok özgür, çok asi ve çok canlı göründüğü kısa saç modelleri içinden siz de kendinize en uygun olanını seçebilirsiniz. Bu sezonun kısa saç tercih edecekler için en popüler saç modelleri hiç kuşku yok ki bob ve küt saçlar. Bunun yanı sıra asimetrik katlar ve adeta erkek saçı gibi görünen kısalıktaki saçlar da oldukça moda oldu diyebiliriz.

    Örgü Saç Modelleri

    Örgü son yılların hiç tartışma yok, en trend saç modeli. Üstelik kullanım alanı çok geniş olduğu için hem toplu saçlarda hem de salık saçlarda örgü farklı şekillerde sonsuz alternatif ile kullanılabiliyor. Hatta örgü son yıllarda o kadar popüler bir hale geldi ki pek çok gelin gelin saçı olarak da örgülü modelleri tercih etmeye başladı. Özellikle bu sene örgüleri sıkı ve gergin toplanmış saçlarda değil de salaş ve dağınık toplanmış ya da hiç toplanmamış saçlarda kullanmak çok moda. Böylece saç dipleri ağrımadan çok trend ve çok rahat bir model yaptırmak mümkün oluyor.

    2017-kadinlarin-en-fazla-kullanilan-kisa-saci

    Örgü saç modelleri içinde çok fazla alternatif bulunduğundan bahsettik. Peki, hangisi en çok trend diye soracak olursanız kesinlikle iri örgülü olan modeller olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü iri modeller saçları çok daha kusursuz ve çok daha özgür bir forma sokuyor. İri örgüler içerisinde de yine rahat toplanmış topuzları örnek olarak gösterebiliriz. Özellikle örgü konusunda röfleli saçların da çok ama çok başarılı sonuçlar oraya koyduğunu söylemek gerek. Eğer saçlarınız röfleli ile, bir kır düğünü yapmayı düşünüyorsanız ve henüz saç modelinize karar vermediyseniz iri örgülü bir dağınık topuzu mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Üstelik bu topuzdan çıkan minik saçlar, açık havada çıkacak minik bir esintide size çok daha benzersiz bir hava ve karizma katacaktır.

    Kolay Saç Modelleri

    Çoğu zaman evde dışarı çıkarken saçlarımızla uğraşmaya üşeniyoruz. Her gün saçlarımızı yaptırmak için kuaföre gitmek de hem zahmetli, hem masraflı hem de yıpratıcı olacağı için saçlarımız bize hiç de istemediğimiz görüntüler ile eşlik etmek durumunda kalıyor gün boyu. Üstelik bazen sürekli aynı saçı kullanmaktan sıkılabiliyoruz ve bundan kurtulmak için yeniden kuaföre gitmek istemiyor olabiliyoruz. Böyle durumlar için kullanabileceğimiz pek çok kolay saç modelleri alternatifi var aslında. Her birini evde kısa sürede yapabileceğimiz bu saç modelleri, bizi hem çok daha bakımlı, hem çok daha şık hem de çok daha canlı yapabilir. Özellikle son dönemlerin modası örgü modellerini kullanarak ev ortamında oldukça pratik ve kullanışlı saç modelleri yapmanız mümkün. Bunun için çoğu zaman birkaç tel toka ve spreyden fazlasına da ihtiyaç duymazsınız.

    2017-kadinlarin-en-fazla-kullanilan-kisa-saci

    Özellikle bu saç modelleri sabah önemli bir görüşmeye geç kaldığınızda ve kuaföre gidecek vaktiniz olmadığınızda işinize çok yarayacak. Aynı zamanda gün içinde saç şeklinizden sıkılırsanız da bu saç modelleri hemen imdadınıza yetişebilir ve görüntünüze yepyeni bir hava katmanıza yardımcı olabilir.

    Düğün Saç Modelleri

    Bu senenin en trend saç modelleri arasında örgülerin olduğundan ve düğünlerde de saç modeli olarak örgülerin sıklıkla tercih edildiğinden bahsetmiştik. Ancak elbette herkes düğününde örgü modeli kullanmak zorunda değil. Eğer örgüden hoşlanmıyorsanız ya da örgünün gelinliğinize çok da güzel gitmeyeceğini düşünüyorsanız bu senenin trend olan düğün saç modelleri arasından da bir tercih yapabilirsiniz. Bu sene de düğün saç modellerinde dalgalı saçlar ve bukleler bir hayli moda. Önceleri gelinlerin saçları düğünlerde hep toplu iken bu sene gelinler saçlarında salık alternatifleri de yoğun olarak tercih ediyorlar.

    2017-kadinlarin-en-fazla-kullanilan-kisa-saci

    Bu yüzden salık dalgalı saçların gelin saçı olarak iyi bir alternatif ve trend olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda geçmiş senelerde olduğu gibi bu sene de saçlara parıltılı tokalar takmak oldukça moda oldu. Ancak saçlarınız salık olduğu zaman saçlarınızın ucuna kadar minik parıltıları olan tokalardan sıra halinde takmanız sizi çok daha göz alıcı bir şıklığa sokabilir. Yani yalnızca tek bir toka takmak durumunda değilsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler