YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tatlısından tuzlusuna ıspanak kullanarak yapabileceğiniz en güzel tarifler

    Ispanakseverler için en güzel Mynet Yemek tariflerini derledik. Tarifler o kadar lezizi ki fark ettirmeden küçüğe büyüğe kaşık kaşık yedireceksiniz! O zaman gelsin tarifler...

    Ispanaklı domates

    ıspanaklı domates

    Domates, ıspanak ve parmesan karışımına bayılacaksınız. Taze ve dengeli bir öğün geçirmek isterseniz bu tarife bir göz atmalısınız. Detayları için tıklayın.

    Fırında pırasalı ve yumurtalı ıspanak

    fırında

    Yumurtalı ıspanağın yapımı son derece basit ve zahmetsizdir. Tadına alışık olduğumuz bu lezzeti biraz süsledik ve ortaya yepyeni bir tarif çıkardık; içine biraz pırasa ekledik. Dilerseniz bu tarife kuru et ya da pastırma da ilave edebilirsiniz. O zaman parmaklarınızı yemeden durmak imkansız olacaktır :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Avokado ıspanak salatası

    avokado

    İki sağlık bombasını tek bir kapta buluşturuyoruz! Diyette olanlar için de son derece ideal bir tarif. Öğle yemeği için alternatif arayanlara şiddetle tavsiye ediyoruz. Tarifin detayları için tıklayın.

    Ispanak mücveri

    mücver

    Kabaktan değil ıspanaktan yapıyoruz bu sefer mücveri. Alışık olduğumuz lezzete farklı bir boyut getirdik ve biz çok sevdik. Akşam yemeğinize güzel bir ara sıcak arıyorsanız, buyursunlar tarifi burada!

    Mantarlı ıspanaklı peynirli güveç

    güveç

    Bol malzeme enfes lezzet! Yapması biraz zaman alsa da yerken aldığınız keyif sonrası 'buna değer!' diyeceksiniz. Tarifin detayları için tıklayın.

    Ispanaklı mini pasta

    mini

    "Hiçbir gıda boyası, katkı maddesi olmadan nasıl bu rengi aldı?" derseniz hemen cevabını verelim: Bol miktarda ıspanak kullandık ve tarifi harfi harfine uyguladık! Ispanak yemeyen çocuklar için özel bir tariftir, bilginize :) Tarifin detayları için tıklayın.

    Detoks etkili ıspanak kürü

    kür

    Yemeğini yaptık, tatlısını hazırladık sıra geldi detoksunu paylaşmaya. Havaların soğuduğu şu günlerde bağışıklık sisteminizi çelik gibi yapacak bir ıspanak kürü hazırlayacağız. Sadece hastalıklardan korumakla kalmayacak metabolizmanızın hızlanmasına da yardım edecek. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Ispanaklı kurabiye

    kurabiye

    Pastasını yaptık neden kurabiyesi olmasın dedik... Bakmayın öyle yeşil yeşil durduğuna! İçinde ne gıda boyası var ne de fıstık. Onu böyle güzelleştiren şey ıspanağın ta kendisi! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Ispanaklı yoğurtlu çılbır

    çılbır

    Bu tarifimizin sosundan mutluluk akıyor! Ağız sulandıran ıspanak tariflerinin belki de en güzeli... Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler