SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Rıza Çalımbay'ı resmen açıkladı!

Trabzonspor, yeni hocasının Rıza Çalımbay olduğunu resmen açıkladı. Çalımbay'ın yardımcılığına ise Servet Çetin getirildi

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada Rıza Çalımbay ile 2017-2018 sezonu sonuna kadar anlaşıldığı belirtildi. İşte Trabzonspor'un, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama:

Şirketimiz ile Sayın Rıza Çalımbay arasında, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır.

YARDIMCISI SERVET ÇETİN
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın yardımcısı da eski futbolcu Servet Çetin oldu.

RIZA ÇALIMBAY'IN İLK SÖZLERİ:

"Ben geçmişte de böyle takımlarda çalıştım, gayet iyi bir şeklide sezonları bitirmiştik. Bizim için şu an gerekli olan tek şey zaman. Her şeyden önce taraftarımızın her ne kadar son haftlarda üzülseler de takımın yanında olması gerekiyor. En büyük güç onlar. Taraftar her zaman birinci adamdır. Çok kritik maçlar bizleri belkiyor ve bu maçların telafisi yok. Yönetim, teknik heyet ve taraftarlarımız kenetlenirsek, Trabzonspor'un gerçek yerine getiririz. Tek şanssızlığımız sonradan gelmek. İyi bir kadro var. Yüzeysel olarak bütün oyuncuları tanıyoruz. Ama maç oynadıkça bunlara karar vereceğiz. Takım için her şeyini veren arkadaşları oynatacağız. Her şeyden önce takım olacağız. Teknik adam değişikliği her yerde oluyor. Önemli olan takımı en iyi yere getirmek. Daha ligin başı sayılır. Şimdiden lig koptu diye düşünmek doğru değil. Bizim bir hava yakalamamız gerekiyor. Bu havayı yakaladıktan sonra başarılı olacağımıza inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımızın da kendi kapasitelerini bulmaları gerekiyor. Bu oyuncular, bu oyuncular değiller. Kendileriyle konuşarak, çalışarak bu seviyeye getireceğiz."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler