SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tudor: 'Ben Cüneyt Çakır'a güveniyorum'

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Tudor, Serdar Aziz'in sakatlanmasının planlarını bozduğunu ancak buna karşın ikinci yarıda 11 kişi olmaları halinde gol bulacaklarına emin olduğunu söyledi. Galatasaray'ın hocası Tudor, maçın tartışılan hakemi Cüneyt Çakır hakkında ise 'Ben Cüneyt Çakır'a güveniyorum' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Igor Tudor'un maç sonu açıklamaları şöyle:

"Hafta başından bu yana hazırlandığımız bir oyun taktiği vardı. Maça bu şekilde başlamıştık. Ancak Serdar Aziz'in sakatlanması ve oyundan çıkmak zorunda kalması planlarımızı bozdu."

'Gol bulacağımıza emindim'

"Yine ikinci yarıya bakıyorsunuz, bugüne kadar oynadığımız, istediğimiz oyunu sahaya yansıtıyorduk. Ama bu kez de kırmızı kart planlarımızı bozdu. Aslında bakıldığı zaman 2. yarıda 11'e 11 devam etseydik ben gol bulacağımıza kesinlikle emindim."

"Hakem hakkında konuşmayacağım. İlk 11'in dün gece sızdırılmasıyla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Oyuna iyi başladık ve derbi taktiğimiz iyi görünüyordu. Bu zamana kadar oynadığımız 8 maçı da aynı şekilde oynamadık. Dikkatli seyrederseniz görürsünüz. Ben Cüneyt Çakır'a güveniyorum. Bir hata yaptıysa da bilerek yaptığını düşünmüyorum."

'10 kişi ile 1 puan kötü değil'

"10 kişi ile 1 puan kötü değil. Şimdi Trabzonspor'a odaklanmalıyız. Maçı bir daha seyretmem lazım. Bir kez daha izledikten sonra daha sağlıklı analiz ederim. Gerginlik sorularınızı anlayamıyorum. Bu bir derbi, normal ölçülerde gerginlik olacaktır. İki takım da aynı seviyede gergindi."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler