SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tudor ve yıldızlardan Fenerbahçe derbisi yorumu!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ve futbolcular Bafetimbi Gomis, Fernando ile Selçuk İnan, 2-0 kazanılan Konyaspor maçını ve gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. 

Karşılaşmayla ilgili konuşan Igor Tudor "Bütün oyuncularımı tebrik ederim. Mükkemmel bir oyuncu grubuna sahibim, özellikle karakter olarak. Her maç açlıkla, kazanmk için sahaya çıkan bir takımımız var. Bu yüzden hoca olarak çok şanslıyım ve hepsini tebrik ederim" dedi.

Selçuk İnan'ın performansını değerlendiren Tudor "Sezon başından bu yan Selçuk'un takımın kaptanı ve önemli oyuncusu olduğunu söyledim. Bugün ona ihtiyacımız vardı ve iyi oynadı, beni de yanıltmadı. Kolay değil, milli aradan sonra zor bir deplasmana çıktık. Şimdi tam konsantre şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe derbisi ile ilgili de konuşan Hırvat teknik adam "Fenerbahçe maçı büyük bir derbi. Daha bir haftamız var. Sakatların durumuna bakacağız. Derbide herkes oynamak ister, tam kadroda sahada olacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

BAFETIMBI GOMIS: "FENERBAHÇE'YE SAYGI DUYUYORUZ"
Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis, Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Golleri değerlendirerek söze başlayan Bafetimbi Gomis, "Gollerden dolayı mutluyum. Yeniden gol atmaya başladım. Ayrıca takımın kazanması için mutluyum. Takım güveni için kazanmak önemliydi. Gol atmaktan mutluyum, bu takıma da puan getirdi" dedi.

Fenerbahçe derbisiyle ilgili görüşü sorulan Gomis, "Fenerbahçe maçı büyük bir maç olacak. Fenerbahçe de büyük bir takım, bu nedenle onlara saygı duyuyoruz. Taraftarımızın desteği olacak. Bütün hafta bu maç hazırlanacağız ve maça çıkacağız" açıklamasını yaptı.

Fransız yıldız Gomis "Beşiktaş'ın kaybetmesinin ardından kazandık ve farkı 8 puana çıkardık. Şimdi haftaya Fenerbahçe galibiyetini taraftarlarımıza armağan edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

FERNANDO: "ÖNEMLİ BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"
Galatasaray'ın orta saha oyuncularından Fernando, Atiker Konyaspor'u deplasmanda yendikleri maçına ardından açıklamalarda bulundu. İlk yarı ile ikinci yarı arasında oynadıkları oyun farkı sorgulan Fernando "En büyük fark pas hatalarıydı. İlk yarı çok pas hatası yaptık. Rakibimiz pozisyon buldu ama çok önemli pozisyonlar değildi" dedi.

Fenerbahçe derbisi hakkında da görüş belirtmesi istenen Fernando "Önemli bir derbi, önemli bir maç bizi bekliyor. Gücümüzü, neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız şeyleri Fenerbahçe karşısında da tekrarlayarak kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray'ın bir başka orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ise "Zor bir maç oldu. İyi oynadık. Özellikle ikinci yarı daha iyiydik. Kazanmak ve 3 puan almak çok önemliydi, istediğimizi aldık" açıklamasını yaptı.

SELÇUK İNAN: "TEPKİ GÖSTEREN TARAFTARLARIN CANI SAĞOLSUN"
Galatasaray'ın Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Takımda herkesin birbiri için çalıştığını belirten Selçuk, "Sezon başından beri çok iyi çalışıyoruz. İyi bir takım olduk, herkes birbirini seviyor, birbiri için fedakarlık yapıyor. En önemlisi o" dedi.

Taraftarların kendisine gösterdiği tepkiler için de yorumu sorulan tecrübeli isim, "Canları sağolsun. Hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz. Taraftarımız bizim için çok önemli bir itici güç. Sahaya onları sevindirmek için çıkıyoruz ve onlar için çalışıyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak. Son milli maçta süre aldığım için iyi oynadığım söylenebilir. Ne kadar süre verirlerse versinler, biz profesyoneliz. Elimden geldiğince takım arkadaşlarıma yardımcı olmak zaten benim görevim. Asisti kimin yaptığı hiçbir zaman önemli olmadı benim için" ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler