HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğgeneral Köseali’den Belediye Başkanı Ayhan’a teşekkür plaketi

20.

Tuğgeneral Köseali’den Belediye Başkanı Ayhan’a teşekkür plaketi

20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali tarafından Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde nöbet değişime giderken devrilen araçta şehit olan Mehmetçikleri arama çalışmalarına verdiği destek nedeniyle Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a plaket vererek, teşekkür etti.
Yaşanan elim olayın ardından Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, belediye imkanlarını seferber ederek, tüm araçlarını bölgede yürütülen arama çalışmalarına yönlendirmişti. Kendisi de olay yerine gelerek ekibin başında çalışmalara katılan Belediye Başkanı Ayhan’a 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali tarafından plaket verildi. 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, 3.Hudut Tabur Komutanı Piyade Albay Cengiz Hüner ve Akçakale 2.Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Ufuk Küçük ile birlikte ziyaret ettiği Ayhan’a desteği nedeniyle teşekkür etti. Plaketin kendisini onurlandırdığını belirten Ayhan ise her zaman kahraman Mehmetçiğin yanın olduğunu, ihtiyaç duyulduğu her an desteğe hazır olduklarını ifade etti. Ayhan, vatanı korumak pahasına canlarını siper eden şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dileklerini iletti.
Akçakale’de 2’nci Hudut Tabur Komutanlığına bağlı 4’ncü bölükten nöbet değişimi için Yeşiltepe Karakoluna giden 4 askerin içerisinde bulunduğu ZPT aracı, bölgedeki sağanak yağış nedeniyle Koçar Deresinin taşması sonucu devrilmişti. Haberi alır almaz belediyenin tüm araçlarını arama-kurtarma çalışması için seferber eden Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ekiplerin başından bir an olsun ayrılmayarak arama çalışmalarına bizzat katılmış ve 12 saat sonunda askerlerimize ulaşılmıştı.

Tuğgeneral Köseali’den Belediye Başkanı Ayhan’a teşekkür plaketi

Tuğgeneral Köseali’den Belediye Başkanı Ayhan’a teşekkür plaketi

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler