Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Türk Televizyon Tarihinde En Çok Sevilen 10 Türk Yapımı Dizi

    Bu yazımızda, gerek IMDb üzerindeki notlarıyla, gerek reytingleriyle, gerek hayattan taşıdıkları gerçeklikleriyle, neredeyse hayatımızın bir parçası olmuş 10 Türk yapımı diziden bahsettik.

    1. Leyla İle Mecnun

    TRT’de yayınlanan dizi, efsanevi Leyla İle Mecnun hikayesi üzerine kurgulanmış, 3 sezon süren absürt komedi dizisiydi. (IMDb 10/9.2)

    1. Ezel

    Dokuz dalda ödülü bulunan dizi, ihanet üzerine kurulmuş, dram ve aksiyon dizisidir. Dizi büyük bir kitle tarafından beğenilmiştir. (IMDb 10/8.3)

    1. Tatlı Hayat

    2001 yılında yayına giren dizi 106 bölüm ekranlarda oynadı. Komedi dizisi olan Tatlı Hayat büyük oyuncuların ustalıkları sayesinde televizyon tarihimizde bir şaheser haline gelmiştir. (IMDb 10/8.7)

    1. Avrupa Yakası

    Avrupa Yakası, Sinan Çetin'in yapımcılığını ve Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği bir durum komedisidir. 2004 yılında ekranlara gelmeye başlayan dizi 5 yıl sonra 190. Bölümüyle ekranlara veda etti. (IMDb 10/8.5)

    1. İşler Güçler

    İşler Güçler, 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de Modern Muzip Yalanlar sloganıyla yaz dizisi olarak yayınlanmaya başladı. Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı, üç oyuncunun yaşam öyküsünü anlatan Türk, komedi televizyon dizisidir. Dizi 2 sezon ekranlarda kaldı.(IMDb 10/8.9)

    1. Tatlı Hayat

    Başrollerini Türkan Şoray ve Şener Şen gibi iki usta oyuncunun paylaştığı dizi, dul ve iki çocuklu bir kadınla kebap ustası bir adamın aşklarını, hayat mücadelelerini, ikinci baharlarını anlatmaktadır. (IMDb 10/8.9)

    1. Çemberimde Gül Oya

    Çemberimde Gül Oya, Çağan Irmak tarafından yönetilmiş tarihsel televizyon dizisi. 12 Eylül 1980 öncesi Türkiye'sindeki yaşamdan kesitleri sunan dizi, ilk gösterimini Mayıs 2004'te Kanal D'de yaptı. 2 sezon devam eden dizi, halen TV ekranlarında tekrar bölümleri yayınlanıyor. (IMDb 10/8.5)

    1. Behzat Ç.

    Emrah Serbes’in aynı isimli romanından televizyona uyarlanan dizi, Ankara’da yaşanan polisiye olayları, parçalanmış hayatları, hayatın karanlık yüzünü gözler önüne seriyor. Dizi ekranlara veda etmesine ragmen eskib bölümleri sosyal video paylaşım siteleri dışında resmi web sayfasında da yayınlanmaktadır. (IMDb 10/8.8)

    9 . 7 Numara

    2000-2003 yılları arasında Trt'de yayınlanmış, komedi türünde dizidir. Üniversite eğitimi almak için çeşitli yörelerden gelmiş 4 şehirli kız ve 2 taşralı erkek öğrencinin ve bunların peşine takılan 1 taşralı işsizin, sosyal ve kültürel yönden farklılıklarına değinilmiş, hayat mücadeleleri anlatılmıştır. (IMDb 10/8.9)

    1. 1 Erkek 1 Kadın

    Bir erkek ile eşinin yaşadıkları komik durumları, aşklarını, aile hayatlarını anlatan sitcom dizisidir. Çok geniş kitlelerce seyredilmiştir. (IMDb 10/7.8)

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler