Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Türkiye espor arenasına kavuşuyor!

    Türkiye’nin ilk espor arenasını 2019 Sezonu’nda açılıyor.

    Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de bir espor arenası olacağına dair sinyaller veren Riot Games müjdeyi verdi. Lolesports.com'da yer alan bilgiler şu şekilde;

    Tam anlamıyla profesyonel bir espor liginin ve League of Legends’ı ya da herhangi bir oyunu Türkiye’nin köklü spor kulüplerinin adı altında oynamanın hayal olduğu günlerden buraya gelmek hepimiz için bir maceraydı. Bu maceranın en yeni başlığını yine birlikte atalım: Türkiye’nin ilk espor arenasını, Riot Games olarak 2019 Sezonu’nda açıyoruz!
    Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi takımları, lig maçlarını artık her hafta sonu canlı izleyici karşısında oynayacak. Takımını desteklemek isteyen, espor atmosferini ve rekabeti hayatının bir parçası yapmak isteyen her taraftar gelip zamanını Espor Arena’da geçirebilecek. Maç günleri dışında da canlı kalacak bu mekanda topluluğun bir araya geleceği etkinlikler eksik olmayacak. Ayrıca LoL ve espor takımlarının ürünlerine de ulaşabileceğiniz bolca alana da sahibiz. Üstelik bu arenayı yerleşime uzak, çevresinde yapılabilecek başka pek bir şeyin olmadığı bir adreste değil, Ataşehir Watergarden’ın ferah, capcanlı atmosferinde açıyoruz.

    aa3a56acabd5eb8b8a18980c8653cb42_b69c701f387108c10911e266f96a38e5

    LİG HEYECANI CANLI İZLEYİCİ İLE YAŞANACAK

    VFŞL’de artık her hafta sonu kendi başına bir etkinlik! Heyecanı biraz da 2019 Sezonu’na saklayabilmek için içeriden fotoğraflar paylaşmıyoruz ama arenanın lig haftaları için tribün kapasitesi 1000 kişinin üzerinde olacak. Heyecanın arttığı haftalarda veya daha büyük bir etkinliğe (KMF gibi) ev sahipliği yapmak gerekirse bu tribünü istendiğinde iki katına çıkarabilecek şekilde bir yerleşim düzeni kuruyoruz. Bu sayılar, dünya çapında haftalık olarak espor ligi düzenleyen herhangi bir etkinlik alanının hayli üzerinde.

    NEDEN BU KADAR BEKLEDİK?

    Espor izleyicisinin ve ekosistemdeki takımların yıllardır istediği bir ortamdı bu. Böyle dedik ama sanmayın ki aynı istek bizde yoktu. Bu arenayı yapmak için gerekli heyecan ve yatırım hacmi planlarımızın ve kalbimizin bir köşesinde VFŞL’nin ilk ciddi adımlarının atıldığı tarihlerden itibaren vardı.

    2018 Sezonu başında ekosisteme uzun vadede yatırım yapılabileceğini ciddi anlamda hissettiren sponsorluklar önemli adımlardı. Bunu, takımlarla gireceğimizi açıkladığımız ve çok ciddi talep alan iş ortaklığı yapısı da izledi. Başka bir deyişle artık bu adım için şartlar olgunlaştı ve Türkiye’nin ilk espor arenası için bu önemli yatırımı yapmaya karar verdik.

    Tabii bu süreçte her şey toz pembe ilerledi demek gibi bir niyetimiz de yok. Zaman zaman açıkladığımız üzere bu yatırım için yakın zamanda hissettiğiniz bazı tasarruflara da gitmemiz gerekti. KMF’yle ilgili çıktığımız ilk duyuruyu hatırlayanlar? Sizi o ara bir miktar üzdük belki ama gönlünüzü alacağımızı umuyoruz <3

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler