YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tuzlusundan tatlısına yoğurtla yapabileceğiniz 7 nefis tarif

    Evde mayaladığınız yoğurtla enfes tarifler yapmaya hazır mısınız hanımlar, beyler? İşte en sağlıklı tatlılar ve sofralarınızı donatacak ana yemekler sizin için geliyor, buyursunlar!

    Kalsiyum deposu yoğurdu sadece yemeklerin yancısı olarak kullanmıyoruz. Artık tariflerimizin ana malzemesi olarak değerlendiriyoruz, nasıl mı? Detaylar için sizi şöyle alalım;

    Yoğurtlu pancake

    yoğurtlu
    Kahvaltılarınızı süsleyen pancake'e yoğurt ekleyip lezzetini iki katına çıkarmak ister misiniz? Bu halini biz çok sevdik, denemek isterseniz detayları için tıklayın.

    Ispanaklı yoğurtlu çılbır

    çılbır
    Bu tarifimizin sosunda mutluluk var sevgili okur. Ağız sulandıran çılbır tarifimizin sosuna bir de pastırma kattık, tadından yenmez hale getirdik. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Frambuazlı yoğurt tatlısı

    yogurt
    Diyetteyseniz eğer bu tatlı sizin için biçilmiş kaftan. Oldukça hafif olan yoğurt tatlısı sunumuyla da göz dolduruyor. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Yoğurtlu bezelye salatası

    bezelye
    Vitamin deposu bezelye ile kalsiyum deposu yoğurt ile hazırlanan salata ile midenizi bayram ettirebilirsiniz. Salata son derece doyurucu ve bir o kadar lezzetli. Yoğurda en çok yakışan sarımsağı da eklemekten geri kalmadık. Tarifin detayları için tıklayın.

    Limonlu yoğurtlu dondurma

    dondurma
    İçinde 0 katkı maddesi barındıran limonlu dondurma, çocuklarınıza güvenle yedirebileceğiniz en masum tatlı. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Tahinli yoğurtlu falafel

    iStock-610567238
    Popüler atıştırmalıklardan biri olan falafeli bir de yoğurtlu tahinli sos ile deneyin. Bu hali katbekat daha lezzetli oldu. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Köfteli yoğurtlu kebap

    yogurtlu
    Osmanlı mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan köfteli yoğurdu siz de en güzel şekilde mutfağınızda yapabilirsiniz. Bu tarif yedikçe baymıyor, çünkü içindeki yoğurt tüm malzemelerin dengelenmesine yardımcı oluyor. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.


    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler