YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tuzun tuzla buz ettiği 5 problem

    Sofralarımızdan eksik etmediğimiz tuzun 14 bin çeşit farklı kullanım alanı mevcut. Yemeklerden eksik etmediğimiz bu sofra ürününün 5 farklı kullanımını sizler için keşfettik, buyursunlar.

    Yanmış tavanızı kurtarın

    tava

    Yanmış tavanızın üzerine bir kase tuz dökün ve üzerine de aldığı kadar su ilave edin. Ocakta kaynamaya bırakın. Kaynayan suyu döktükten sonra tüm kalıntıların ortadan kalktığını göreceksiniz.

    Kızartma yağının sıçramasını önleyin

    kızartma

    Tavada ısıttığınız kızartma yağının içine bir çay kaşığı tuz dökün ve ardından kızartacağınız malzemeleri ekleyin. Bu şekilde yanmadan güvenli bir şekilde kızartma yapabilirsiniz.

    Yağ lekelerini söküp atın

    yag lekes

    Yağ lekesini ortadan kaldırmak için küçük bir kapta tuz,su ve az bir miktar bulaşık deterjanını karıştırın. Karışımı diş fırçası yardımı ile yağlı bölgeye sürün. Ardından ıslak bezle silin.

    Kırılan yumurtayı kolayca temizleyin

    Elinizden kayıp düşen yumurtayı temizlemek son derece zor ve can sıkıcıdır. Bunun için tuzdan faydalanın. Kırılan yumurtanın üzerine bir kase tuz dökün ve bir bez yardımıyla yumurtayı toplayın.

    Ütü tabanındaki lekelerden kurtulun

    yanmış utu

    Yağlı kağıdın üzerine bir miktar tuz dökün. Ütüyü yüksek ısıda çalıştırın ve tuzun üzerinde bir süre gezdirin. Tabanının beyazladığını göreceksiniz...

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler