Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ünlülerin şöhret olmadan önceki yarı ünlü fotoğrafları

    Hepsi birer birer şöhret kapısını tırmandı ancak onlar da doğuştan ünlü olmadılar. Bazıları dergilere konu oldu bazılarıysa sadece fotoğraflarıyla kıyıda köşede yer aldılar. İşte ünlülerin şöhret basamaklarını çıkmaya başladığı yıllardan fotoğrafları!

    Büyük magazin dergilerinden olan İ-D, fotoğraf arşivlerini internet sitesi aracılığıyla şu an ünlü olan ünlülerin eskiden de ünlü oldukları fotoğrafları bilgilerle birlikte yayınladı. Görünen o ki İ-D dergisinin fotoğrafçılarının kadrajına giren herkes bir gün ünlü oluyor!

    Keanu Reeves

    The Sound Issue, No. 115
    Fotoğraf: Stephen Hamel

    Matrix üçlemesiyle hayatının dönüm noktasını yaşayan Keanu Reeves'ın ün olması biraz daha eskiye dayanıyor. Nisan 1993' da Little Buddha filmi için hazırlık yapan genç aktör portakallarıyla poz veriyor.

    Kate Winslet

    The Hot Issue, No. 165
    Fotoğraf: Lorenzo Agius

    İ-D Tower dergisine çıktığında henüz 20'li yaşların başında olan Kate Winslet, Titanic filmi sayesinde 22 yaşında akademi ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

    Scarlett Johansson

    The Popular Issue, No. 214
    Fotoğraf: Ellen Stag

    Scarlett Johansson, 2001'de İ-D dergisine bu pozu verdiğinde henüz 18 yaşındaydı. Avengers, The Prestige gibi filmlerde biz onu tanımadan önce İ-D okuyanlar çoktan tanıyordu.

    Rachel Weisz

    The Boys Own Issue,
    No. 51

    1987'de İ-D dergisinde yer bulan Rachel Weisz, henüz ne Mumya filminde oynuyor nede Daniel Craig ile evliydi. Dergiye kapak olduğundaysa sadece 17 yaşındaydı.

    Will Smith (Sarıldığı DJ Jazzy Jeff)

    The Hard Issue, No. 122
    Fotoğraf: Angela Hill

    Will Smith yakın arkadaşı Jazzy Jeff ile birlikte bu pozu verirken tarih nisan 1993'ü gösteriyordu. Will Smith rekorlara imza atacak performansından habersiz bir şekilde Angela Hill'e gülümsüyordu.

    Orlando Bloom

    The Together Issue, No. 216
    Fotoğraf: Alex Hoerner

    Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Legolas karakteri ile kariyerinin patlamasını yaşayan Orlando Bloom çekimlerden önce kameraların karşısında bu pozu veriyor. Yıl: 2002

    Liv Tyler

    The Together Issue, No. 216
    Fotoğraf: Matt Jones
    Styling: Kate Young

    Bir başka Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin yıldızlarından olan Liv Tyler, Arwen karakterine vermiş olduğu güzellikle birçok kesimi büyülüyordu. Aslında Liv'in, Steven Tyler'ın kızı olması onu çok rahat şöhrete götürebilirdi ancak o bunu saklayarak birçok klipte oynayarak İ-D dergisinin kapağına çıktı. Sonrası malum :) Yıl: Ocak 2002

    Marion Cotillard

    The Passionate Issue, No. 244
    Fotoğraf: Dennis Schoenberg

    Son yıllara oyunculuğuyla damgasını vuran Marion Cotillard, Halk Düşmanları ve Kara Şövalye Yükseliyor gibi filmlerden önce Dennis Schoenberg'e verdiği bu pozla göz kamaştırıyor. Yıl: 2004

    Ryan Gosling

    The Together Issue, No. 216
    Fotoğraf: Matt Jones
    Styling: Kate Young

    Ryan Gosling 2002'de İ-D'ye verdiği bu pozla genç kızların sevgilisi haline gelmeye çoktan başlamıştı. Bu pozu verdiğinde henüz 21 yaşında olan genç aktör, Blue Valentine, Drive, The Notebook gibi filmlerden haberi bile yoktu.

    Daniel Craig

    The Unique Issue, No. 248
    Fotoğraf: Steve Smith
    Styling: Richard Simpson

    2002'de Azap Yolu filmiyle üzerindeki acemi tozunu büyük bir ustalıkla silkeleyen Daniel Craig çıraklıktan kurtulmuş olsa da henüz usta olamadı. Yeni Bond olacağından bir haber uzaklara dalan Daniel Craig, İ-D dergisinde yer buldu. Yıl: 2004

    Jared Leto

    The Masculine Issue, No. 251
    Fotoğraf: Matt Jones
    Styling: Cher Coulter

    2009'da 'Bay Hiç Kimse' filmiyle kariyerinde zirveye tırmanan Jared Leto, aslında 1999'da dünyanın en iyi yapımlarından olan 'Dövüş Kulübün'de rol almıştı. Sarı kafasıyla ölümüne dayak yiyen Leto'nun kariyeri 10 yıl sonra zirveye ancak tırmanabildi. 'Kazananlar Kulübü' ile en iyi erkek oyuncu akademi ödülü alan Leto Suicide Squad filminde Joker'i canlandıracak. Leto'nun önümüzeki yıl efsane olması büyük ihtimal. Ancak 2005'de çekilmiş bu masum fotoğrafında hiçbir şeyden haberi yok.

    Joseph Gordon-Levitt

    The Scratch & Sniff Issue, No. 266
    Fotoğraf: Matthias

    Küçük yaşlardan itibaren çeşitli gösterilerde rol alan Joseph Gordon-Levitt, Mayıs 2006'da bu pozu verdiğinde 25 yaşındaydı. Sonrasında Kara Şövalye Yükseliyor filmiyle büyük bir yükselişe geçen genç aktörün kendi yazıp oynadığı filmi bile var.

    Robert Pattinson

    The Resourceful Issue, No. 299
    Fotoğraf: Matt Jones

    Genç kızların bir başka sevgilisi Robert Pattinson taze aktörlerden. Kendisini ünlü edecek olan Alcakaranlık serisinden önce Mayıs 2009'da Matt Jones'un karşısına çıkıyor.

    Jack O'Connell

    The P.Y.T. Issue, No. 302
    Fotoğraf: Boo George
    Styling: Max Pearmain

    Genç ve yetenekli aktörler arasında gösterilen Jack O'Connell, Starred Up, '71, Unbroken gibi filmlerinden önce Max Pearmain'in elleriyle Boo George'nin kadrajına giriyor. Yıl: 2009

    Léa Seydoux

    The Lights, Camera, Action Issue, No. 319
    Fotoğraf: Alasdair McLellan
    Styling: Jane Howe

    Ve son olarak gelelim son zamanlarda Fransa'nın çıkarmış olduğu en güzel oyuncu ve model olan Léa Seydoux'a. 2012'nin yaz aylarında çekilen bu foto La vie d'Adèle filminden hemen önceydi. Mavi saç modasını hayata sokan fransız aktör son olarak Spectre filminde Bond kızı olarak ben de dahil büyük bir kitleyi kendisine hayran bıraktı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler