HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üsküp’ten Afri’ne destek

Kırklareli’nin Üsküp beldesinde bir firma tarafından verilen 3 bin çift çorap ve öğrencilerin mektuplarından oluşan yardım kolileri, 25 kişilik ekiple birlikte Zeytin Dalı harekatına katılan Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Hatay’a gönderildi.Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap ve 24 gönüllü vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen "Zeytin Dalı” harekatına destek için Hatay’a hareket etti.

Üsküp’ten Afri’ne destek

Kırklareli’nin Üsküp beldesinde bir firma tarafından verilen 3 bin çift çorap ve öğrencilerin mektuplarından oluşan yardım kolileri, 25 kişilik ekiple birlikte Zeytin Dalı harekatına katılan Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Hatay’a gönderildi.
Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap ve 24 gönüllü vatandaş, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen "Zeytin Dalı” harekatına destek için Hatay’a hareket etti. Üsküplü vatandaşların katıldığı Uğurlama töreninde duygusal anlar yaşandı.
Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, konuya ilgili yaptığı açıklamada, “Milletimiz için çok önemli olan bu harekata yürekten destek veriyor ve hükümetimizi bu anlamda destekliyoruz” dedi.
Başkan Hüseyin Kasap, “Milletimizin göz bebeği olan kahraman ordumuzun Suriye’nin Afrin kentine yönelik başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, vatanımızın bekası için mücadele eden Mehmetçiklerimize manevi desteğimizi hissettirebilmek adına bugün Üsküp’ten 24 kişilik bir grupla Hatay’ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçelerine hareket ediyoruz. Mehmetçiğimize Bilteks Çorap Fabrikası tarafından gönderilen yaklaşık üç bin çift çorabı ve ilkokul öğrencilerimizin yazdığı mektupları teslim edilecek. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda tek yürek olmuştur. Tarihi boyunca her zaman masuma elini uzatmış, zalime karşı gelmiş ve gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanmıştır. Kahraman milletimiz ve şanlı ordumuzun bu harekattan burnu bile kanamadan başarıyla dönmesini diliyoruz” ifadelerini kulandı.
Uğurlama törenine katılan yaşlı vatandaşlar ise, "Askerimizin arkasındayız. İnşallah başarılı olurlar. Türk milleti olarak biz her an askeriz, gitmeye hazırız. Asker gerekirse biz de gidebiliriz. Afrin’e selamlar olsun" diye konuştu.
Konuşmaların ardından gruptakiler, dualar eşliğinde otobüse binerek Hatay’a doğru yola çıktı.

Üsküp’ten Afri’ne destek

Üsküp’ten Afri’ne destek

Üsküp’ten Afri’ne destek

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler