HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Kaban’dan minibüsçü ve servisçilere teşekkür

Malatya Valisi Ali Kaban, Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odasını ziyaret ederek, Zeytin Dalı Harekatına verdikleri destekten dolayı minibüsçü ve servisçilere teşekkür etti.Vali Ali Kaban, Afrin’de terör örgülerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiğe destek olmak için geçtiğimiz günlerde 1 günlük kazançlarını askerlere bağışlayan ve akabinde kan bağışında bulunan minibüsçü ve servisçilere teşekkür etmek amacıyla Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odasını ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Mesut İnce, kendilerine verdiği destekten dolayı Vali Kaban’a teşekkür etti.“Zeytin Dalı Harekatına tam destek”Başkan İnce Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar desteklediklerini belirterek, “Ülkemizin bu zor dönemlerinde vatanımızın ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü noktasında gerek içeride gerek dışarıda şehit olan askerlerimize öncelikle Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Vali Kaban’dan minibüsçü ve servisçilere teşekkür

Malatya Valisi Ali Kaban, Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odasını ziyaret ederek, Zeytin Dalı Harekatına verdikleri destekten dolayı minibüsçü ve servisçilere teşekkür etti.
Vali Ali Kaban, Afrin’de terör örgülerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiğe destek olmak için geçtiğimiz günlerde 1 günlük kazançlarını askerlere bağışlayan ve akabinde kan bağışında bulunan minibüsçü ve servisçilere teşekkür etmek amacıyla Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odasını ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Mesut İnce, kendilerine verdiği destekten dolayı Vali Kaban’a teşekkür etti.
“Zeytin Dalı Harekatına tam destek”
Başkan İnce Zeytin Dalı Harekatını sonuna kadar desteklediklerini belirterek, “Ülkemizin bu zor dönemlerinde vatanımızın ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü noktasında gerek içeride gerek dışarıda şehit olan askerlerimize öncelikle Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Devletimizin Afrin’de yaptığı operasyonu minibüsçü ve servisçi esnafları olarak sonuna kadar destekliyoruz, askerimizin, polisimizin, kolluk kuvvetlerimizin her zaman yanındayız. Bu noktada geçen hafta başlattığımız minibüsçü, servisçi ve halk otobüsçü esnafları olarak bir günlük kazancımızı Mehmetçik Vakfına bağışlayarak bizler de askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Beraberinde kan bağışında bulunarak şehit ve gazi askerlerimize bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.
“Bir olduğumuzun işareti”
Vali Ali Kaban ise, Türkiye’nin varlık yokluk mücadelesi verdiğini dile getirerek, “Askerimizin son dönemdeki hakikaten varlık, yokluk meselesine dönmüş olan, problemli bir bölge haline gelmiş olan o hattaki müthiş harekatını hepimiz izliyoruz, gözlüyoruz, dua ediyoruz, destek veriyoruz ama sizler de bu yaptığınız faaliyetle takdire şayan bir şekilde güzel destek veriyorsunuz. Bundan dolayı da ben teşekkürü bir borç biliyorum. Bu, milletimizin hakikaten birlik olduğunun ve birlikteliğinin de başladığının bir işareti. Bu anlamda da hakikaten güzel bir zamandan geçiyoruz. Sıkıntı çok ama böyle birlik olabilmemiz hepimizin aynı yöne bakıp, aynı hedefe doğru kilitlenmiş bir vaziyete olması da çok güzel. Elbette bizim de devletle milletin birbirinden etle tırnak gibi ayrılamaz bir yapısı var. Eğer biz güçlü bir şekilde birbirimizden haberdar olabilirsek, problemlerimizi aktarabilirsek, bu anlamda biz de yapılan işleri sizlere aktarabilirsek uyumlu bir şekilde geleceğe güzel bir tarzda bakabileceğiz. Huzurlu bir tarzda geleceğe doğru yürüyebileceğiz. Elbette problemler olacak, çünkü bu bir şey değil, her şeyin güllük gülistanlık olduğu bir cennet değil. Dünya hayatı neticede. Problemler olacak. Yönetimler de problemleri çözmek için var” diye konuştu.

Vali Kaban’dan minibüsçü ve servisçilere teşekkür

Vali Kaban’dan minibüsçü ve servisçilere teşekkür

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler