HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Kalkancı Kahta’da muhtarlarla bir araya geldi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit ederek çözüm bulmak amacıyla Kahta Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonundan düzenlenen toplantıya Vali Nurullah Naci Kalkancı, Vali Yardımcısı Adem Kaya, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Av.

Vali Kalkancı Kahta’da muhtarlarla bir araya geldi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit ederek çözüm bulmak amacıyla Kahta Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.
Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonundan düzenlenen toplantıya Vali Nurullah Naci Kalkancı, Vali Yardımcısı Adem Kaya, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Av. Sami Işık, bazı kurum amirleri ile Kahta ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda, Vali Nurullah Naci Kalkancı, köy ve mahalle muhtarlarının istek, talep ve sorunlarını dinleyerek, dile getirilen sorunları tek tek not alıp bu sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, belediye olarak birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye en güzel hizmeti yapmanın çaba ve gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ise, köyleri daha yaşanılabilir hale getirmek amacıyla son iki yıl içerisinde Kahta ilçesinde kırsal kesime yönelik yapılan yatırım ve çalışmalar ile 2018 yılında programa alınarak yapılması planlanan yatırım ve projeleri değerlendirdi.
Afrin Harekatına katılan Mehmetçiklere Allah’tan kolaylıklar dileyerek konuşmasına başlayan Vali Nurullah Naci Kalkancı ise, “Binlerce yıldır bu toprakları kendimize yurt edinmiş bir milletiz. Bu topraklar üzerinde Alevisiyle-Sünnisiyle, Kürdüyle-Türküyle binlerce yıldır bir arada yaşıyoruz. Biz birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, kalpler ve yürekler birlikte çarptığı sürece bizi yedi düvel değil, yetmiş yedi düvelde gelse yenemez. Vatanımızın bekası ve bayrağımızın özgürce dalgalanması için Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonunda Kahraman Türk Ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun. Özellikle devletimizin bekasına yönelik başlatılan Afrin operasyonunda vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna bu vatanın bir çakıl taşının dahi verilmeyeceğini ilk gösteren vilayet Adıyaman olmuştur. Adıyamanlı kardeşlerimiz bu operasyon başlar başlamaz Askerlik Şubelerine giderek operasyona katılmak için gönüllü oldular. Adıyamanlı hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.
Kahta ilçesinde gerçekleştirilen yatırım ve çalışmalara da değinen Vali Kalkancı, “Kahta ilçemizde Kaymakamlık ile belediye arasında son derece uyumlu çalışmalar yürütülmektedir. Bu koordineli çalışmalar sonucunda güzel hizmetlerin yapıldığına şahit oluyoruz. Son yıllarda ciddi bir kuraklık dönemi yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, gerek içme ve sulama suyunu gerekse de kullanma suyunu israf etmeden dikkatli bir şekilde kullanmalarıdır. Bugün kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdürleriyle birlikte siz değerli muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde ve imkânlarımızın el verdiği ölçüde Kahta ilçemizin sorunlarını çözmenin çaba ve gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Vali Kalkancı’nın konuşmanın ardından köy ve mahalle muhtarları, köyleriyle ilgili çeşitli sorun ve taleplerini dile getirirken, kurum amirleri de bu sorunları tek tek not alarak, sorunların çözümü noktasında gayret sarf edeceklerini dile getirdi.
Soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Vali Nurullah Naci Kalkancı, köy ve mahalle muhtarlarının dile getirdiği talepleri tek tek not alarak, bu sorunları inceleyeceklerini ve imkânların el verdiği ölçüde sıkıntıları çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Vali Kalkancı Kahta’da muhtarlarla bir araya geldi

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler