KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Vaser liposuction ile bölgesel fazlalıklara veda edin!

    Vaser liposuction uygulaması özellikle kadınlar arasında yoğun talep gören liposuction uygulamalarının çok daha avantajlı bir şekilde sunulmasına olanak sağlıyor.

    Temel olarak liposuction ile aynı mantığa sahip olan vaser liposuction, hem etkisi hem de iyileşme süreci ile çok daha konforlu bir süreç yaşamayı mümkün kılıyor.

    Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Emre Hocaoğlu, Vaser liposuction uygulamasının avantajları, nasıl yapıldığı ve iyileşme sürecinde neler yapılması gerektiği konusunda faydalı açıklamalarda bulundu.

    NASIL YAPILIR?

    Vaser liposuction uygulamasında kullanılan ultrasound (Sonography) teknolojisi uygulamanın çok daha avantajlı olmasını sağlar. Bilinen liposuction uygulamalarının aksine ultrasound ile yapılan vaser liposuction, bu tekniğin doğrudan yağ dokusuna etki etmesi sonucunda çok daha etkili bir çözüm sunar.

    Sadece yağ dokularının parçalandığı ve bu sayede sıvılaşan yağ dokularının daha kolay bir şekilde emildiği teknikte liposuction ile kıyaslandığı zaman tek seferde çok daha fazla miktarda yağ dokusu çekmek mümkün.

    Ayrıca vaser liposuction tekniği ile kaslı görünüm elde edecek uygulamalar yapmaya da olanak sağlıyor. Bu sayede doğrudan karın kası görünümü yaratmak için sadece liposuction uygulamasının yeterli olması tekniğin popülerleşmesini sağlıyor.

    İşlemin sunduğu en önemli avantajlardan birisi de bu teknik ile alınan yağ dokusunun vücutta dolgu olarak yeniden kullanılabilmesi.

    Kombine estetik ameliyat yaptırmak isteyenler için oldukça önemli bir avantaj olan bu durumda karın bölgesinden alınan yağların dudak dolgusu ya da popo kaldırma uygulamalarında kullanılmasını sağlıyor.

    İYİLEŞME SÜRECİ

    Vaser liposuction tekniği normal liposuction uygulamalarına göre çok daha hızlı bir iyileşme sürecine sahip. Kişinin normal hayatına kısa sürede dönmesi de mümkün.

    Uygulama sonrasında doktor tarafından verilen özel korse mutlaka kullanılmalı. Operasyon sonrasında ödem veya şişlik ortaya çıkabilir. Ancak bu teknikte yağ dokusu sıvılaştırılarak alındığı için şişlik ve ödem miktarı minimum düzeyde olacaktır.

    Operasyondan yaklaşık bir ay sonra hafif sporlara başlanabilir. Ağır hareketler ve sporlar için doktor kontrollerinin tamamlanması ve operasyonu uygulayan doktorun izin vermesi önemli.

    Vaser liposuction sonrasında doktor onay verdikten sonra denize ya da havuza gidilebilir. Bu süreçte önemli olan operasyon için açılan ufak deliklerin iyileşme sürecinde güneşten korunmasıdır. Operasyonda açılan delikler oldukça küçük olduğu için kişiler bu bölgeleri rahatlıkla koruyabilirler.

    Doç. Dr. Emre Hocaoğlu
    Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

    www.emrehocaoglu.com
    Instagram: @dremrehocaoglu
    Facebook: @docdremrehocaoglu
    YouTube - Doç. Dr. Emre Hocaoğlu

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler