HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Veyisoğulları Derneği’nden Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

Veyisoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği, yaptığı açıklama ile Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.Veyisoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği ikinci Başkanı Hayrettin Veyisoğlu, "Milli birliğimize zarar vermek isteyen iç ve dış hainler, terör örgütleri isteklerine ulaşamayacaklardır.

Veyisoğulları Derneği’nden Zeytin Dalı Harekatı’na Destek

Veyisoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği, yaptığı açıklama ile Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.
Veyisoğulları Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği ikinci Başkanı Hayrettin Veyisoğlu, "Milli birliğimize zarar vermek isteyen iç ve dış hainler, terör örgütleri isteklerine ulaşamayacaklardır. Hain terörün amacı devleti zaafa uğratmak, milletimizin ve ümmetin birliğini bozmaktır" dedi.
Hayrettin Veyisoğulları, "Zeytin Dalı Harekatıyla Mehmetçik başarılarına bir yenisini eklemiştir. Askerimiz ve milletimiz düşmana korku, dosta güven vermiştir" diyerek şu ifadelerde bulundu:
"Ülkemize zarar vermek isteyen imansız teröristler, gerekli cevabı Allah’ın izniyle kahraman ordumuzdan almaktadır. Kahramanlarımız vatan, millet ve ümmet için canlarını ortaya koyarken, bize düşen görev onları maddi manevi desteklemek ve dua etmektir. Dualarımız Afrin kahramanları içindir. Cenab-ı Allah yar ve yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sıhhat ve selamet diliyorum. Rabbim zaferlerini daim etsin."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler