YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Victoria’s Secret Mankenlerinin 1 Haftada Forma Sokan Özel Diyeti

    Victoria’s Secret mankenlerinden bahsederken akan sular durur! Onlar gibi olmak, onlar gibi görünmek isteyen milyonlarca genç kadın var ama bu hiç kolay değil! Youtube fenomeni iki kafadar 4 gün boyunca Victoria's Secret mankenleri gibi beslemeyi denedi.

    Diyeti ilk uygulayan manken…

    Kafadar youtuber’lar Candace Lowry ve Michelle Khare’nin birlikte yaptıkları bu diyetin kaynağı Adriana Lima. Victoria's Secret mankenlerinden Adriana Lima podyuma çıkmadan önce bu diyeti uygulamaya başladığını verdiği bir röportajda dile getirmişti.

    Nasıl bir diyetten bahsediyoruz?

    Bütün zorlukları bir yana bu diyeti uygulamak çelik bir gibi bir irade istiyor. Genç youtube programcılarını oldukça zorlayan bu diyet 4 gün sürüyor. Protein ağırlıklı olan diyetin ilk 2 gününde katı gıdalar tüketilirken, son 2 gününde ise sadece sıvı gıdalar tüketiliyor. Hayli zor olan bu diyeti uygularken yapılan spor ise, insanın tüm enerjisini alıp götürüyor.

    Acı dolu 4 gün başlıyor…

    1. Gün

    Kahvaltı: Yulaf ezmesi, yumurta beyazı, portakal dilimleri

    Öğle yemeği: Yoğurt

    Akşam yemeği: Brokoli ve tavuk

    Farklı bir deneyimin peşinde koşan youtuber’lar diyetin ilk günündeki menüden oldukça memnundu. Özellikle Michelle Khare, kahvaltı menüsünü bir hayli beğendi. Ancak akşama doğru hissettikleri açlık ve atıştırmalıklardan uzak kalmak canları sıkmaya başladı.

    2. Gün

    Kahvaltı: Sebze salatası,

    Akşam yemeği: Bir parça somon, kabak, taze fasülye

    Diyetin ikinci günü de, tıpkı birinci gün gibi katı gıdalardan oluşuyordu. Birinci gün yatağa neredeyse aç bir halde giden youtuber’lar özellikle aç karnına uyumak konusunda oldukça zorlandıklarını belirtiyorlar. Ancak asıl zorluklar diyetin üçüncü ve dördüncü, yani katı gıdalar yerine sıvı gıdalara geçildiği günlerde başlayacaktı.

    3. Gün

    Kahvaltı: Suyla karıştırılmış protein tozu

    Üçüncü gün sadece sıvı gıdalar tüketmeye başlayan İnternet fenomenlerinin yumurta beyazından yapılan protein tozundan bıkmaları uzun sürmedi. Gün içinde yediği kakaolu protein barlarından da oldukça sıkılan Michelle Khare, “Hayatımda bir daha protein tozuna ve kakaolu protein bara bakamayacağımı hissediyorum.” dedi.

    4. Gün

    Kahvaltı: Suyla karıştırılmış protein tozu

    Günde 1,5 saatlik sporla birleşen diyetin 4. ve son gününde genç yayıncılar iyice yoruldu. youtuber’ların yaptığı diyet değerlendirmesi ise incelenmeye değer.

    Diyetten sonrası…

    Bir hayli zorlu geçen 4 günlük diyeti geride bırakan youtuber’lar diyet boyunca yaşadıklarını anlattı. Katı gıdalarla geçen ilk iki günü değerlendiren Michelle Khare, “Özellikle kahvaltı her zamanki kahvaltılarımdan daha büyük ve doyurucuydu.” diyerek ilk iki günün sürdürülebilir bir diyet olabileceğini söylüyor.

    Atıştırmalık tüketmeye bayılan Candace Lowry ise, tabii ki diyet boyunca bu zevkten mahrum kaldığı için yakınıyor. Candace Lowry, sıvı beslenmeyle geçen son iki günde açlıktan uyumakta zorlandığı belirtirken, Khare ise ona katılmaktan kendisini alamıyor.

    Diyetin orijinali daha da zor!

    Youtuber’ların yaptığı bu diyetin orijinali aslında çok daha zor! Adrina Lima, bu diyeti 4 gün değil, tam 9 gün uyguladığını belirtiyor. Adrina Lima, podyuma çıkmadan 9 gün önce protein tozundan başka bir şey içmediği söylüyor. Lima, gösteriye iki gün kala su içmeyi de bırakıyor ve vücuduna neredeyse hiçbir şey girmiyor. Adriana Lima, bu yöntemle bir anda 3 kilo vermenin mümkün olduğu belirtiyor.

    Victoria’s Secret mankenlerinin uyguladığı bu diyet sağlıklı mı?

    Kesinlikle değil. Bütün diyetisyenler böyle ağır bir diyetin yapılmaması gerektiği konusunda hemfikir. Görüşü sorulan diyetisyenler kilo vermenin daha sağlıklı yolları olduğunu ısrarla belirtiyor. Ağır sporla birleşen böyle zor bir diyetin sonuçları korkunç olabilir. Genç Youtuber’ların bile sadece 4 gün dayanabildiği bu diyeti sakın uygulamayın.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler