SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vardar maçı sonrası taraftar sahaya girdi, Volkan güvenlikle tartıştı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Vardar Skopje deplasmanından 2-0'lık şok bir mağlubiyetle dönen Fenerbahçe'de skorun üzüntüsü yaşanırken, mücadelenin son anlarında büyük gerilim yaşandı. Karşılaşmanın hemen ardından Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasının yolunu tutarken güvenlik görevlileri ile sarı-lacivertli yedek futbolcular arasında tartışma çıktı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turunda Vardar'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak tur şansını İstanbul'a bıraktı.

Maç sonrasında Fenerbahçeli bir taraftar saha içerisine girdi. Futbolculara sarılmak isteyen taraftar, Aatif Chahechouhe'nin yanına doğru gitti. Faslı futbolcuya sarılan sarı lacivertli taraftara güvenlik ekipleri müdahale etti. Ne olduysa bundan sonra oldu.

Sahaya giren Fenerbahçeli taraftara sert müdahalede bulunan güvenlik ekiplerine sarı lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel tepki gösterdi. Yaptıkları müdahalenin sert olduğunu söyleyen Volkan Demirel, görevlilerin yaptıkları harekete devam etmesi üzerine çılgına döndü.

Güvenlik ekiplerinin üzerine yürüyen Volkan Demirel, Fenerbahçeli taraftara böyle bir müdahalede bulunamayacaklarını sert bir şekilde söyledi. Takım arkadaşları Volkan'ı durdurmak istedi ancak belli bir süre bunu başaramadı.

Yaşanan kısa süreli gerilimin ardından Fenerbahçe'nin kaptanı sakinleştirildi ve soyunma odasının yolu tutuldu. Fenerbahçeli taraftar da güvenlik güçleri tarafından dışarı çıkarıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler