SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Volkan Şen'in yeni adresi belli oldu

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Fenerbahçe'den ayrılacaklar listesinde yer alan Volkan Şen'in gideceği takım belli oldu! Volkan Şen hangi takıma gitti? Volkan Şen kimdir? Volkan Şen nereye gidecek?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda takımdan ayrılacaklar listesinde yer alan Volkan Şen'in gideceği kulüp belli oldu.

2015-2016 sezonu başında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 2.5 milyon Euro bedelle transfer olan Volkan Şen, geçtiğimiz sezon istikrarlı bir şekilde forma bulmak zorlanmış ve yeni teknik direktör Aykut Kocaman tarafından transfer listesine konmuştu.

İŞTE YENİ TAKIMI

Yerli ve yabancı birçok takımla görüşmelerini yapan Volkan, Belçika Jupiler Pro League'in son şampiyonu Anderlecht ile anlaşma sağladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Ligimizde adı Sivasspor ile anılan ve kendisi de ABD ve İngiltere'de takım arayan Volkan Şen, ligi şampiyon olarak tamamlayan Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansı yakalayacak. Milli futbolcunun kararında bu faktörün çok önemli olduğu da belirtildi.

[Fenerbahçe'de yeniden Vitor Pereira krizi!](https://www.mynet.com/fenerbahcede-yeniden-vitor-pereira-krizi-111867-myspor)

PERFORMANSI ELEŞTİRİLDİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de 17'si ilk 11 olmak üzere 33 maça çıkan Volkan Şen, sadece bir gol katkısı verdi. Ayrıca 29 yaşındaki oyuncu 3 de asist yaptı. Takıma geldiği ilk senede taraftarların onayını kazanan Volkan, geçtiğimiz sezonki performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu.

VOLKAN ŞEN KİMDİR?

7 Temmuz 1987 Bursa doğumlu olan Volkan Şen, kariyerine Bursa'da Merinosspor altyapısında başladı. Sonrasında Arabayatağına transfer olan milli futbolcu, 2004 yılında Bursaspor altyapısına girdi. 2006'da A takıma yükselen Volkan, Merinosspor'a kiralık gönderildi ve 2007 yılında döndüğünde takımın önemli parçalarından biri oldu. 2011 yılına kadar yeşil-beyazlı formayı giyen Volkan, 2009-2010 sezonunda Bursaspor'un lig şampiyonluğunda Sercan Yıldırım ve Ozan İpek ile en önemli faktörlerden biri oldu.

Sonrasında 2011 yazında Trabzonspor'un yolunu tutan Volkan 3.6 milyon Euro bedelle Karadeniz ekibine transfer oldu. İki buçuk sezon bordo-mavili formayı giyen Volkan beklentileri karşılayamadı ve 2013-2014 sezonunu devre arasında Bursaspor'a döndü.

KARİYER SEZONU

Trabzon'dan yeniden Bursa'ya dönen Volkan, 2014-2015'te kariyer sezonunu geçirdi. 41 maça çıkan milli futbolcu 17 gol atıp 8 asist yaparak yıldızını tekrar parlattı ve 2.5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

(Kaynak: Emre Okkay)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler