HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Xbox One X fiyatı ile tepki çekecek

Microsoft’un E3 2017’de tanıttığı Xbox One X'in Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor! İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Xbox One X  fiyatı ile tepki çekecek

Bu nesildeki konsollar çıkış zamanı olarak yanlış bir dönemi tercihledi. Zira 2013’te satışa sunulan PS4 ve Xbox One’ın ardından 4K TV’ler yaygınlaştı, VR destekli cihazların sayısı arttı ve en önemlisi de oyun endüstrisinde önemli adımlar atıldı. Dolayısıyla, konsolların çağın teknolojik şartlarından geri kalması kaçınılmaz bir hal aldı. Bu durumun farkında olan Sony ve Microsoft, ara nesil olarak tabir edebileceğimiz yeni konsollar geliştirmeye karar verdi. Bu konsollar yüksek çözünürlük desteğinin yanı sıra, teknik donanım bakımından da daha güçlü olacaklardı.

Elini çabuk tutan Sony, fazla oyalanmadan PS4 Pro’yu satışa sundu. Microsoft ise bu konuda biraz daha ince eleyip sık dokudu. Uzun bir süre Project Scorpio olarak anılan konsol, geçtiğimiz E3’te Xbox One X ismi ile ortaya çıktı. Gelmiş geçmiş en güçlü oyun konsolu olarak lanse edilen Xbox One X’in Amerika’da 499 dolar, Avrupa’da ise 499 eurodan satışa sunulacağı açıklandı. Peki Xbox One X Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Şimdilik Xbox One X Türkiye fiyatı hakkında bir bilgi yok. Fakat konsolun özel sürümü olan Project Scorpio Edition’un ülkemizdeki satış fiyatı açıklandı. Xbox One X Project Scorpio Edition’un Türkiye’de 2899 TL’lik fiyat etiketine sahip olacağı belirtildi.

Açıkçası, özel sürümü böyle bir fiyata sahip olan konsolun normal sürümü de en ucuz 2200 TL falan olacaktır. Dolayısıyla Xbox One X Türkiye fiyatı için “fazla pahalı” yorumunda bulunmak da yanlış olmayacaktır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler