SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yayıncı kuruluştan skandal hareket! Beşiktaş'a yapılanlar gösterilmedi

Yayıncı kuruluş beIN Sports dün gece oynanan Bursaspor - Beşiktaş maçı sonrasında büyük bir skandala imza attı. Karşılaşmanın özet görüntüleri yayınlanırken Quaresma'nın kartlık pozisyonu defalarca gösterilirken, Bursasporlu futbolcuların kırmızı kartlık üç hareketi özette yer almadı. Bu durum karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti.

Dün gece oynanan olaylı Bursaspor - Beşiktaş maçında hakem kararları gündeme damga vururken yayıncı kuruluş beİN Sports'un maç özetinde özellikle Beşiktaş lehine olan bazı pozisyonları es geçmesi tepkiyle karşılandı. Siyah beyazlı ekipten Quaresma'nın tartışmalara neden olan kartlık pozisyonları tekrar tekrar yayınlanırken Jorquera'nın Adriano'ya uçan tekmesi, Bilal'in Oğuzhan'a çift dalması ve maçın başlarında Sivok'un son adam olarak kaleciyle karşı karşıya kalan Aboubakar'ı indirdiği pozisyonlar özette yer almadı. Bu duruma Beşiktaşlı taraftarlar yoğun tepki gösterirken NTV Spor yorumcusu Günteki Onay da sessiz kalmadı.

Onay yaptığı açıklamada, 'Maçın kurgucusu öyle bir düzenlemiş ki özeti, sanki tek Beşiktaş faul yaptı, dayak attı sahada. Bursa'dan tek şey yok!' ifadelerini kullandı.

İşte Beşiktaşlıların isyan ettiği ve kırmızı kartların çıkmadığı pozisyonlar;

Karşılaşmanın ilk yarısında skor 0-0 iken kaleciyle karşı karşıya kalan Aboubakar'ın gole giderken son adam Sivok tarafından indirildiği pozisyonda hakem Bülent Yıldırım, Çek futbolcuya sarı kart vermekle yetindi.

Maçın sonlarına doğru Jorquera'nın Adriano'ya arkadan uçan tekme atıp ayağını yerden kestiği pozisyonda Bülent Yıldırım hareketi yine sarı kartla geçiştirdi.

Bilal Kısa'nın önce Oğuzhan'a sonra Tolgay'a arkadan yaptığı sert müdahaleler de özette yer almadı. Özelikle Tolgay'a çift daldığı pozisyonda kırmızı kart görmemesi siyah beyazlı taraftarları çileden çıkarttı. Bilal bu pozisyonların ikisinde de sarı kart dahi görmedi.

Bütün bu pozisyonların özette yer almaması siyah beyazlı taraftarlar tarafından beİN Sports hesabına yüzlerce tweet atılmasına neden oldu. Konuyla ilgili yayıncı kuruluştan herhangi bir açıklama yapılmazken neden böyle bir yola başvurulduğu henüz bilinmiyor.

Mynet Spor Özel Haber

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler