YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kullanılmış Çay Poşetlerinin Akla Gelmeyen 5 Farklı Kullanım Alanı

    Devir tasarruf devri… Muzun kabuğu, çayın poşeti derken biz de böyle böyle zengin olacağız gençler :) Bu 5 farklı kullanım alanı bütçenize ciddi anlamda katkı sağlayacak. Çayınızı yudumlarken arkanıza yaslanıp okumanız yeterli. Çay bittikten sonra da uygulamaya geçersiniz artık…

    Vücuttaki morarıkları iyileştirir

    morarma

    Vücudunuzda darbe sonucu oluşan küçük morluklardan bir an önce kurtulmak istiyorsanız 1 adet kullanılmış çay poşeti yeterli. Morluklardan ziyade ciltte oluşan güneş yanıkları ve minik tahrişleri de tedavi etmek mümkün. Islak çay poşetini ilgili bölgeye bastırın ve yaklaşık 5 dakika bekleyin. Saat başı bu işlemi tekrarlamak yeterli. Tahrişin, yanığın veya morluğun derecesi büyükse mutlaka bir doktora gözükün.

    Sivrisinek ve örümcek ısırıklarına iyi gelir

    orumcek

    Gülü seven dikenine katlanır diyorlar, evet ama biz gerçekten sivrisineklerden bıktık! Katlanmak yerine de bir güzel çözüm bulduk: Kullanılmış çay poşeti! Islak çay poşetlerini sinek ya da örümcek ısırığının üstüne koyun ve düşmemesi için sargı bezi yardımıyla sarın. Yarım saat bu şekilde bekleyebilirsiniz.

    Koku gidericidirler

    koku

    Ayakkabılarınızın içerisine yerleştirdiğiniz kuru çay poşetleri ayak kokusunu yok edecektir. Akşamdan ayakkabınızın içine çay poşeti bırakın. Sabah kalktığınızda kokunun uçup gittiğini göreceksiniz.

    Yağ çözücü etkiye sahiptir

    lavabo

    İçerisinde bulunan bileşenler sayesinde iyi bir yağ çözücüdür. Yağ ve artıklar yüzünden tıkanmış lavabolarınızı poşetler sayesinde açabilirsiniz. Tıkanmış lavabonun içerisine sıcak su dökün ve çay poşeti lavaboya atıp bekleyin. Oldu bu iş!

    Buzdolabındaki kötü kokuları giderir

    kotu koku

    Bir kabın içene 2 adet kullanılmış çay poşeti koyun. Buzdolabının herhangi bir rafına yerleştirdiğiniz çay poşetleri buzdolabındaki kötü koku oluşumunu önleyecek…

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler