MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeliz Yeşilmen'i çıldırtan sözler

Geride bıraktığımız pazar günü Bodrum'da bir lokantada 7 yaşındaki kızı Asya'nın kızgın tavayla yakıldığını ifade eden Yeliz Yeşilmen, 'reklam yapıyor' iddialarına sert tepki gösterdi.

Yeliz Yeşilmen kızı Asya (7) ile birlikte gittiği Bodrum-Yalıkavak'taki lokantada büyük tehlike atlatmıştı. Garsonun masalara servis ettiği tava içindeki kızgın yağ Asya'nın üzerine dökülmüştü. Avaz avaz bağırmaya başlayan Yeliz Yeşilmen yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

''Olayın üzerinden 1 hafta geçti. Şimdi kendime geldim. Bir yıldır müşterisi olduğum lokanta bana bunu yaptı. Önce çocuğumu arı soktu sandım. Asya'yı benden kaçırıp mutfağa götürdüler. 'Kızıma ne oldu?' diye çığlık atınca üzerime saldırdılar.''

'DAVA AÇIYORUM'

Lokantada çalışanların kendisine küfür ve hakaret ettiğini söyleyen Yeliz Yeşilmen ''Onlarca insanın önünde itildim. Beni yerlerde tekmelediler. Müşteriler de buna şahit. Çocuğum dakikalarca müdahale edilmeden yandı, korktu. Günlerdir telafi etmelerini bekledim. Ses, seda yok. Bu işletmeye dava açıyorum'' demişti.

'REKLAM YAPIYOR' İDDİALARINA İSYAN ETTİ

yeliz

''Olayın sıcaklığı içerisinde video çekmeyi ve fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmemiş, reklam olmasa böylesi bir durumda fotoğraf paylaşmak kimin aklına gelir'' şeklindeki eleştiriler üzerine açıklama yapma gereği hisseden Yeliz Yeşilmen, ''Albüm mü çıkarıyorum, dizide mi oynuyorum? Neyin reklamı? Ben bir anneyim. Olay sonrası fotoğraflarını da delil olsun diye çektim'' ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler