Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni Bir İlişkiye Başlamak İçin Hazır Olmadığınızı Gösteren 6 İşaret

    Biten bir ilişkiyi unutmanın en iyi yolunun hemen yeni bir ilişkiye başlamak olduğunu düşünüyorsanız bir daha düşünün.

    Çoğu kişi için biten bir ilişkiyi unutmanın en iyi yolu yeni bir ilişkiye başlamaktır. Ancak eğer hala hassassanız bu bir hata olabilir ve sizi daha yıkıcı sonuçları olabilecek durumlara sokabilir. Bir ilişkiyi devam ettirmek için duygusal stabilite ve içsel güç gerekir. Kendinizi yeni bir ilişkiye zorlamayın. Bekleyin ve gerçekten hazır olunca yeni bir ilişkiye başlayın. 1. Hâlâ karman çormansınız
    Eski sevgilinizin sizi neden terk ettiğini anlayabilmiş değilsiniz veya onunla tekrar başlamak istemediğinizden emin değilsiniz. Onunla beraber geçirdiğiniz zamanları hala özlüyorsunuz ve unutamıyorsunuz. Aklınızdan onunla ayrılma sonrası seksi yapmak geçiyor. Bunlar, onun geri dönmesini ümit ettiğinizi gösteren işaretler. Kafanız henüz berrak değil ve duygularınızı dizginleyemiyorsunuz. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinize gerçekten dürüst olmanız lazım.

    2. İncinmiş hissediyorsunuz.
    İçinizde büyüyen bir öke var ve bunu yok edemiyorsunuz. Ondan intikam almayı veya onu sevgilinizi geri almayı diliyorsunuz. Bazen onu kaybettiğiniz için ağlıyor ve bittiği gerçeğini kabul edemiyorsunuz. Yeni bir ilişkiye hazır olmadan önce tüm bu kırgınlık duygularınızın gitmesi gerek.

    3. Ona ait olan bir şeye tutunuyorsunuz
    Sizi ve eski sevgilinizi bir süre bir arada tuta bir şeye sahipsiniz. Bu hatıralar olabilir, onun eşyaları olabilir veya onunla beraber hayal ettiğiniz gelecek planları olabilir. Kalbinizin derinliklerinde veya dolabınızda gizlediğiniz bu şey her ne ise, yeni bir ilişkiye başlamadan önce onu artık bırakmanız gerekiyor.

    4. Korkuyorsunuz

    Sizin için aşk ile korku kelimeleri aynı anlama geliyor. Tekrar incinmekten korkuyorsunuz. Herkesin eski sevgiliniz gibi olduğunu ve sizi inciteceğini düşünüyorsunuz. Riske girmek istemiyorsunuz. Belki de keyifli bir birlikteliğe dönüşebilecek bir ilişki için uğraşmaya hazır değilsiniz.

    5. Kızgınsınız
    Kırılmak bir şey, kızgın olmak ve affedememek başka bir şey. Haksızlığa uğradığınızı ve kaderin size acımasız davrandığını düşünüyorsunuz. Böyle acı çekerken önünüzde sizi bekleyen fırsatları ve güzellikleri görmeniz mümkün değil. Eğer mutlu olmak ve yeni bir ilişkiden keyif almak istiyorsanız, affedebilmeli ve kaybettikleriniz yerine eski ilişkinizden öğrendiklerinize teşekkür etmelisiniz.

    6. Tembelsiniz
    Çökmüş olarak davranmak sizi güçsüz ve tembel yapıyor. Yeni bir ilişki size hayat vermeli, sizi aktif ve hayat dolu yapmalı. Tembel ve körelmiş duygularla yeni herhangi bir şeye başlayamazsınız. Çoğu zaman bir ilişki yaratıcılığımızı ve romantik kapasitemizi açığa çıkarır. Eğer tembelseniz ve yeni bir ilişkiye enerjinizi veremiyorsanız, o halde eski ilişkinizi henüz aşamadınız demektir. Biraz enerji harcamaya istekli olun. Yeni bir ilişkiye giriyorsanız diğer kişiyi mutlu etmek için kendinizi zorlayın.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler