SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılın en eğlenceli havuz partisine kayıtlar başladı

Yılın en soğuk ve en havalı havuz partisi Red Bull Kar Havuzu’na kayıtlar başladı. 17 Şubat’ta Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyona yarışmacılar kendi tasarladıkları eğlenceli kostümler ve ekipmanlar ile katılacak, buz gibi suyla dolu havuza en havalı atlayışı yaparak jüriyi etkilemeye çalışacak. Adrenalin tutkunları RedBull.com/KarHavuzu adresinden kayıtlarını tamamlayabiliyor.

Kış sporlarıyla eğlenceyi bir araya getiren Red Bull Kar Havuzu 17 Şubat tarihinde Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinliğe kayıtlar başladı. Yarışmacıların eğlenceli kıyafetler ve ekipmanlarla önce kayak yapacağı, ardından da rampadan uçacağı organizasyona katılmak isteyenler RedBull.com/KarHavuzu adresinden kayıtlarını tamamlayabiliyor.

Yarışmacılar sadece snowboard ya da kayak ekipmanları değil, 50 metrelik pistte kayarak rampadan atlayabilecek her türlü malzemeyi atlama aracı olarak kullanılabilecek. Katılımcılar birbirinden eğlenceli kıyafetlerle piste çıkarken, buz gibi suyla buluşmadan önce en yaratıcı atlayışlarını gerçekleştirecekler.

Geçtiğimiz sene Kayseri’de Jump & Freeze adıyla düzenlenen Red Bull Kar Havuzu’nda ünlü isimler de yarışmış, renkli görüntüler oluşmuştu. Son zamanların sevilen oyuncularından Müge Boz, ayı kostümüyle kendini serin sulara bırakmıştı.

GEÇEN SENE MÜGE BOZ DA KATILMIŞTI

2017’de Müge Boz, Yunus Günçe, Ferman Akgül, Irmak Kazuk ve Toprak Razgatlıoğlu’nun jüri üyeliği yaptığı yarışmada birinciliği ise ‘Yumurtasını Kıran Civciv’ isimli takımdan Sabri Sarıyeroğlu kazanırken, ikinciliği NASA takımından Umut Öğücü elde etmişti. Muhammed Mustafa Karagöz de ‘İkisi Bir Arada’ takımı ile üçüncü olmuştu. En iyi kostüm ödülünü ise ‘Thor-Yıldırımların Efendisi’ ile Dinçer Kaymak kazanmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler