Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    "Yok artık, zaman ne kadar çabuk geçmiş" 9 Tadına Doyulmaz An

    Hayatın tamamı için geçerlidir bu durum. Bir zamanlar doğduğunu bildiğin kişinin aniden düğün davetiyesi düşer önüne. Ha bir de mutlu anların handikapıdır. Kendimizi kapıp koyverdiğimiz anlarda zaman su gibi akar. İşte bunlardan bazıları;

    Yıllık izin

    Yıllık izin, işveren tarafından çalışanlarına genelde yaz aylarında moral depolaması amacıyla verilen bir çeşit mutluluk hormonu. Yüksek doz keyif yüklenip gelirsin ama, her güzel şey gibi yıllık izin de ışık hızıyla geçer gider.

    Sokak oyunları

    Özellikle 90'lı yıllarını sokakta oyun oynayarak geçiren çocuklar için ''hadi artık ezan okundu, akşam oldu'' cümlesi çok tanıdıktır. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız en güzel, en ''temiz'' saatlerdir.

    Dedikodu

    İçinize o an onu, bunu, şunu tatlı tatlı çekiştirme isteği düştüyse koşul gözetilmez. Ama en alâsı kızlar arasında yapılan, pijama partili olanlarıdır. Bir bakarsın güneş doğmuş, sen hala konuşuyorsun.

    Stalklamak

    Eski sevgilinizin yan komşusunun yeni taşındığı evine kadar öğrenmenizi sağlayan bir nevi ''dikizleme'' yöntemi. Birgün yapılmasa eli ayağı titretir, meraktan çatlatır. İyi bir stalker, o profilden bu profile hiçbir like, fav yapmadan görmek istediğini görerek hızlı hızlı geçebilir.

    Online oyunlar

    Gözlerimizi monitöre yapıştırır, soluksuz, sabahlara dek oynanır. Dışarıda akan hayatı çoğu zaman unutturur.

    Hafta sonu

    İş yerinde akşam olsun diye dakikalar sayarken hafta sonu bir bakmışsın gelmiş, geçmiş ve pazar akşamı sendromuyla baş başa kalmışsın. (bknz.izafiyet teorisi) 20'li yaşlar

    Kıymetini bilmek, öpüp koklamak, sevmek lazım 20'leri. Daha bunun 30'u var, 40'ı var...

    Eş dostla geçirilen saatler

    Sohbetin dibine vurulduğu keyiften keyfe sürüklendiğimiz zamanlar. Hele bir de kutu oyunu, sessiz film gibi aktiviteler varsa tadından yenmez. Alışveriş

    Sanal ya da değil, hiç fark etmez. Alışveriş kadın-erkek herkesi cezbeden ortak nokta. İndirim görünce mağazalarda zamanı değil kendini bile unutturur.

    Hele bir de Casio çok cazip seçenekler sunuyorsa alışveriş kaçınılmazdır

    1 Eylül- 30 Kasım tarihleri arasında sokak giyiminin vazgeçilmez aksesuarı Casio G-Shock alanlar, Disneyland seyahati, iPhone veya Playstation kazanma şansı yakalıyor. Kampanyaya hemen katıl, zamanı koluna tak ve kazanma şansı yakala.

    Detaylar için tıklayın

    .

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler