HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YouTube'ta yeni dönem başlıyor, hepsi kaldırılıyor!

YouTube neredeyse kimsenin tıklamadığı ama çok sık karşımıza çıkarak bizi sinir eden bu bağlantıları yok etmek için ilk adımını atıyor!

YouTube'ta yeni dönem başlıyor, hepsi kaldırılıyor!

YouTube'da daha önce hiç videonun üzerinde ortaya çıkan, "oluşturucunun tavsiyesi" video linklerine tıklamadıysanız, bu konuda kesinlikle yalnız değilsiniz. Platform, en son yapılan açıklamada video içine video, oynatma listesi veya canlı yayın linki koyma özelliğini 14 Aralık'ta kaldıracağını duyurdu. Bu kararın alınmasındaki sebep ise, bu linklere ilginin çok az olması. YouTube'un açıklamasına göre bir çok izleyici bu özelliğin spam'a benzediğini düşünüyordu.

KANAL SAYFASI KULLANMANIZ TAVSİYE EDİLİYOR

Şirkete göre bu özelliğin eksikliği çok büyük bir soruna yol açmayacak. YouTube, kartlar ve video sonunda çıkan linklerin çok daha etkili olduğunu da ekliyor. Üçüncü parti linkler için video açıklaması, kanal sayfası ya da kanal duvar kağıdını kullanmanız tavsiye ediliyor.

Video içi bildirimlerin kaldırılması, eski videolarda tuhaf ve utanç verici durumların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ama eğer düzenli olarak YouTube kullanıyorsanız, bu spam'a benzeyen özellikten kurtulmak sizi de memnun edecektir.


En Çok Aranan Haberler