KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yüzdeki lekeler nasıl geçer? İşte 5 doğal tarif

    Çeşitli nedenlerden dolayı oluşan yüz lekeleri oldukça can sıkıcı olabiliyor. Bu yüz lekeleri kolay oluştuğu gibi maalesef kolay kurtulunmuyor. Fakat biz de çözüm yolları tabii ki bitmiyor! Yüzdeki lekeler nasıl geçer diyenler için en doğal yöntemleri araştırdık.

    Cildinizi doğru ve düzenli bir şekilde korumazsanız yüz lekeleri kaçınılmaz olacaktır. Yüz lekelerinin bir çok tedavisi var. Bir uzmanla görüşüp uygulanabilecek tedavi yöntemleri ve kremleri de mevcut olsa da bunlar bazen yüksek bütçeli olabiliyor. Biz de yüz lekeleri nasıl geçer diyenler için bütçe dostu tarifler hazırladık, buyursunlar.

    Cildimizin sağlığı için su tüketimi çok önemli. Sıvısız kalan cilt genelde sorunlu bir cilde dönüşüyor. Keza kullandığımız makyaj malzemelerinin de kalitesi çok önemli. Cildin yapısını bozup lekeler ortaya çıkarabiliyor. Ve tabi ki güneş.. Özellikle yaz aylarında yüzümüzün baş belası güneşten mümkün olduğunca kaçınmamız gerekiyor. Kışın 15-20 SPF içeren kremleri ise yazın daha yüksek faktörlü kremler kullanarak ve 4-5 saatte bir kesinlikle yenilemek gerekiyor.

    LİMON SUYU MUCİZESİ

    Cilt lekelerine çok iyi gelen doğal yöntemlerden biri limon. İçerdiği sitrik asit ölü hücrelerin atılmasını ve yeni hücrelerin oluşumunu hızlandırıyor. Sadece limon suyu ve pamukla lekelerinden kurtulabilirsiniz. Pamuğu çok az limon suyuna batırıp cildine masaj yapar gibi uygulayın. Kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın. Olumlu etkisini göreceksiniz.

    limon

    HAVUÇLU YUMURTALI MASKE

    Malzemeler:
    1 havuç
    2 yumurta

    Havucu rendeleyip yumurtalarla birlikte karıştırın. Püre haline geldikten sonra yüzüne uygulayın ve 30 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayın. En iyi sonuç için bu maskeyi haftada üç defa yapabilirsiniz.

    ALOE VERA MASKESİ

    Aloe vera birçok şeyin tedavisinde kullanıldığı gibi cilde de çok iyi geliyor. Yüz lekelerine Aloe vera özünü sürüp yarım saat beklettikten sonra ılık suyla yıkayın.

    KETEN TOHUMU MASKESİ

    Keten tohumu, birçok faydasının yanında yüz lekeleri için oldukça iyi bir çözüm. Keten tohumunu suyla karıştırıp maske haline getirin sonra bir bez yardımıyla uygulayın. Yüzünüzdeki değişimi hissedeceksiniz.

    DOMATES VE SALATALIK DİLİMLERİ

    Domates ve salatalık hücre yenileyici özelliğe sahip. Bu yüzden dilimleri yüzünüzde yarım saat bekletmek, yüz lekelerine yarar sağlayacak.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler