MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüzüğü olay oldu!

Dortmundlu futbolcu İlkay Gündoğan'dan ayrılıp 3 ay sonra birlikte olduğu Hannover 96'nın kalecisi Samuel Radlinger ile yüzükleri taktı!

Sıla Şahin, yaklaşık 2 yıl boyunca Dortmund ve Alman Milli Takımı'nın yıldızı İlkay Gündoğan ile aşk yaşadı. Güzel sunucu ve yıldız futbolcunun aşkı, geçtiğimiz aylarda sona ererken Sıla Şahin'den İlkay Gündoğan'a 'aşk çalımı' geldi!

AVUSTRALYALI AŞKLA SULTAN POZU

Güzel sunucu ve model, ilişkisi bittikten sadece 3 ay sonra yine yeşil sahalardan bir isimle yeni bir beraberliğe başladı. Sıla Şahin ile Hannover 96'nın kalecisi Samuel Radlinger'in ilişkisi, Alman gazete manşetlerini süsledi. Ünlü kaleciyle fotoğraflarını sık sık sosyal medyadan paylaşan Sıla Şahin, hatta bir fotoğrafta Avusturyalı aşkıyla 'sultan' pozu verdi.

'İLKAY'A GOL ATTI'

Güzel sunucu, önceki günki bir davette ise yine dikkatleri üzerine çekti. Parmağında tek taş pırlanta yüzüğü olan Sıla Şahin'in Samuel Radlinger'den evlilik teklifi aldığı ortaya çıktı. İlkay Gündoğan'la yıllarca aşk yaşayıp evliliğe yanaşmayan Sıla Şahin'in yeni sevgilisiyle çok kısa bir sürede evlilik planları yapması ise Alman basınında "Sıla'dan İlkay'a gol" başlıklı haberlerle duyuruldu.

YÜZÜĞÜ OLAY OLDU

Alman basını tarafından çok yakından takip edilen Sıla Şahin'in taktığı pırlanta yüzük, gazete manşetlerini süsledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler