KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yüzüğüyle nişanlısının testislerini parçaladı!

    İngiltere'de yaşayan 44 yaşındaki Rachel Biscoe, kendisini aldattığını öğrendiği nişanlısının testislerini parmağındaki elmas yüzük ile parçaladı. Kanlar içinde kalan Trevor Camp hastaneye kaldırılırken kıskanç nişanlısı gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

    İngiltere'de yaşayan Rachel Biscoe, nişanlısının kendisini aldattığını öğrenince adamın testislerini kesti. 50 yaşındaki Trevor Camp isimli adam ise nişanlısından şikayetçi oldu.
    Nişanlısının dizlerinde yatan Rachel, adamın telefonunda başka bir kadına ait çıplak fotoğraflar buldu. Sinirle çıplak yatan adamın testislerini kavrayan kadın, parmağındaki elmas yüzükle nişanlısının testislerini parçaladı. Kanlar içinde kalan adam büyük acı çekerken, ağır bir biçimde kan kaybettiği açıklandı.

    2

    4 AY HAPİS CEZASI ALDI

    Polisi arayıp "Bıçağı ile beni kesti" diye şikayette bulunan adam hastaneye kaldırıldı. Eve gelen polisler iddia edilen bıçağa rastlamadı. İkilinin 6 yıldır birlikte oldukları öğrenilirken kadın 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    1847362_1_1518680623m1rDv

    Trevor, "Her ne kadar geçici bir ilişki olmasa da sonunun böyle biteceğini düşünmemiştim" dedi. Trevor Camp, gördüğü tedavinin ardından, Çin'de yaşayan sevgilisinin yanına gitti.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler