KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yüzünüzde rönesans rüzgarları…

    Cildimize ne yaparsak yapalım yaşımız genetiğimiz ve çevre faktörlerinin tutsağı olarak yaşlanıyoruz. Dermatolog Uzm. Dr. Deniz Koral, yaşlanma belirtilerine adeta ‘dur’ diyecek yüzümüzde botoks etkisi yaratan Rönesans ürünü hakkında birçok kişinin sorularına yanıt verecek açıklamalarda bulundu.

    Özellikle genç yaşlardan hatta çocukluk çağından itibaren en etkili antiaging olarak dünya sağlık örgütü başta olmak üzere tüm otoritelerin üzerinde görüş birliğine vardığı güneşten koruyuculara rağmen engelleyemediğimiz doğal bir süreç, yaşlanmak…

    ÖZEL BİTKİ EKSTRESİ ÖZELLİĞİ

    Botoks kırışıklıkları ortadan kaldırabilen güçlü bir silah, ancak süresi çeşitli faktörlere bağlı olarak azalabiliyor.. Bunu uzatmak ve tabiri caizse kremle botoks yapmak mümkün mü? Evet, Rönesans budur, oenigma kremi içerdiği çok özel bir bitki ekstresi sayesinde bunu yapabiliyor.

    BOTOKS ETKİSİ

    Doğada kendi halinde bulunan bir bitkiden oenante elde edilen çok özel bir ekstratla cildinizdeki ince ve derin çizgileri yok edebilirsiniz. İçeriğinde ki patentli oenante bitki özü sayesinde (sadece oenigma içeriğinde bulunur) botoks etkisi elde edilir.

    CİLTTE CANLANMA, SIKILAŞMA, DOLGUNLUK

    Günlük kullanımda 8-10 saat süre ile göz çevresi ve dudak kenarlarındaki ince çizgilerin yok olmasını sağlar ancak mimik kaybına neden olmaz. İçeriğindeki C vitamini hyalüronik asit sayesinde ayrıca ciltte sıkılaşma, canlanma renklerde açılma, dolgunluk hissedilir. Botoks yaptırdıktan sonra kullanılacak olursa botoksun etkisini uzatır.

    Ayrıca botoks çizgilerin tamamen yok olmasını sağlamaz ama oenigma sayesinde kalıcı çizgilerde hafifleme görülür. Botoks yaptırmadan da günde iki kez kullanılırsa botoks yaptırmış gibi mimikleri durdurmadan çizgilerin hafiflemesine neden olur.

    Uzm. Dr. Deniz Koral
    Dermatolog

    www.koralklinik.com
    Facebook: @koralklinik
    Instagram: @koralklinik

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler