SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zinedine Zidane Çaykur Rizespor'dan Lincoln'ü takip ediyor

Bu sezon transfer olduğu Çaykur Rizespor'da fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı Lincoln ile ilgili çok enteresan bir iddia ortaya atıldı. Sezon başında Brezilya ekibi Gremio'dan kiralanan Lincoln'ün, Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane tarafından takip edildiği iddia edildi.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Cristiano Ronaldo sonrası döneme hazırlanan Real Madrid'in, Portekizli yıldızın alternatifi olarak 3 ismin üzerinde durduğu ve Çaykur Rizesporlu Lincoln'ün de bunlardan biri olduğu öne sürüldü.

Bu sezon Valencia forması ile çok iyi işler yapan Gonçalo Guedes ve Palmerias'ın başarılı oyuncusu Allan Souza'nın da bulunduğu listeden bir ya da birkaç oyuncu seçecek Real Madrid'in yaz aylarında bu oyuncularla ilgili hamle yapacağı kaydedildi.

Sezon başında geldiği Rizespor'da ne Hikmet Karaman ne de şu ana kadar İbrahim Üzülmez'in gözüne girebilen Brezilyalı Lincoln, hücum hattının her bölgesinde oynama özelliği ile biliniyor. Oyuncu, Brezilya'da kendi yaş grubunun en parlak yetenekleri arasında görülüyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler