HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ZTE bu sefer çok iddialı

Çin’in sertifika kurumu TENAA, yine bir telefonu gündeme getirdi. Listelerde TL99 olarak beliren cihazın özellikleri ve fotoğrafları da resmen onaylanmış oldu.

ZTE bu sefer çok iddialı

Teknik detayları kadar tasarımıyla da ilgi çekici olan telefonun, keskin hatlı dizaynı ön plana çıkıyor. Kenarlarda gövdenin malzemesinden farklı bir kaplama kullanılmış. Dar sayılabilecek çerçeveyi kalınlaştıran unsur alt kısımda yer alan hoparlör oluyor. Deri veya deri benzeri bir arka kapağa sahip TL99’un kamerası, parmak izi okuyucusu ve led flaşı oldukça fazla bir alan kaplıyor. Cihazın tuşları ise telefonun sağına konumlandırılmış.

Cihazın arka kapağının altı da, üstü kadar ilgi çekici. Henüz ne olduğu tam olarak bilinmeyen 2 GHz dört çekirdekli işlemci, 5.5 inç Quad HD ekran, 4 GB bellek, 64 GB depolama, 20 MP arka, 8 MP ön kamera, 3140 mAh pil ve Android 7.1 işletim sistemi cihazın öne çıkan detaylarından.

Ayrıca 154.1 × 77.6 × 9.3 mm boyutları ve 200 gr ağırlığı ile ZTE’nin yeni ürünü zarif bir telefon olmaktan uzak kalmış. Cihazın ne zaman çıkacağı, hangi fiyattan satılacağı henüz bilinmiyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler